Arkikattauksia

lauantai 17. joulukuuta 2011

Kameraa selaillessani huomasin, että meillä on herkuteltu joulukuussa. Olemme molemmat herkkusuita, ja toinen on kiva yllättää rakentelemalla iltapalalle jotain hyvää.

Samalla näistä näkee muutaman arkikauttauksen. Tykkään, että lautaset ja tarjoiluastiat edes näyttävät olevan samaa sarjaa tai kuuluvan yhteen.

Iltapalaksi mustikkapiirakkaa 


Astiat: Marimekon Hyvässä seurassa, Pentikin vihreät tuikut reunoilla ja keskellä Iittalan vihreä tuikku. 

Tapaksia ja kihlajaislahjaksi saatua shampanjaaAstiat: Iittalan Essence Malja-lasit, lasinen piirakkavuoka ja Sagaformin lahjaksi saatu kapea ja pitkä tarjoiluastia.


Leffailtaan joulutorttuja ja glögiä


Astiat: Arabian Muumimukit ja 24h-sarjan vihreät lautaset, Pirkka-servetit.

2 kommenttia:

 1. Tervehdys!
  Kerrassaan ihana astiasto tuo Marimekon Hyvässä seurassa. Olen sitä kauan aikaa kaihomielellä katsellut. Tuo teekannu varsinkin... voih!
  Ja onko tuo ihka oikea kaappikello tuon toisen kihlajaiskuvan taustalla?! Hurmaava! (Voinko muuttaa teille ihan vain teekannun ja kaappikellon takia..?!) :D
  P.S. Tällaiset kuvat ovat varsin vaarallisia ainakin näin joulun alla, kun on muutenkin heikko sortumaan herkkuihin.

  Terveisin Katja ja kaksitoista tulevaa kiloa :)

  VastaaPoista
 2. Katja: Moikka! Kannattaa vinkata tuosta teekannusta lahjatoive eteenpäin. Omat Hyvässä seurassa -asiani sain sillä tyylillä syntymäpäivälahjaksi. Minua himottelee sarjan Räsymatto-kulho. En ole vain vielä keksinyt perustelua, miksi tarvitsisin yhden kulhon lisää...
  Kuvan taustalla näkyy Ikean PS Pendel -kaappikello. Ihastuin siihen ensinäkemällä ja kun tuo pieni seinäpätkä näytti sopivalta paikaltakin niin pitihän se saada. Se on kyllä kiva! Kellon alla on avohyllyjä, joille olemme laittaneet muun muassa digitaalisen valokuvakehyksen ja nuo Hyvässä seurassa -astiatkin ovat yhdellä hyllyllä.

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION