23. joulukuuta 2011

Pitsihiutaleita

5 comments
Joulupöydän kattauksesta puuttui jotain...pöytäliinat olivat valmiina, astiat kaapeissa, kynttilänjalat ja kynttilät hyllynreunalla ja servetit hankittu. Ehkä pieni yksityiskohta, ajattelin ja päätin etsiä vielä lautasliinarenkaat. Sitten sain vielä "paremman" idean - teen ne itse.

Nyt kaikki jotka tietävät, etten ole käsityöihmisiä, huokaavat syvään. En kuitenkaan tehnyt mitään vaikeaa. Vanhat verhojen ripustusrenkaat vain saivat uuden käyttötarkoituksen. Virkkasen niille valkoiset päälliset ja tein pitsireunan. Nyt ne näyttävät vähän pitsihiutaleilta ja joulukattauksessa on jotain ihan omaa. Hiutaleet sopivat hyvin punaisten servettien kanssa, mutta en tiedä ovatko tarpeeksi näkyvät valkoisten lautasten rinnalla. Huomenna nähdään.





Mitäs pidätte?




Jätä kommenttisi!

  1. Ihanat ja mainio idea! Tein muutama vuosi sitten rautalangasta sellaiset yksinkertaiset serviettirenkaat ja tuolla ne odottavat tänäkin jouluna huomista kattausta. Täytyy kokeilla seuraavat renkulat tehdäkin tuolla sinun mallillasi. Toivottavasti näemme valmiin kattauksen kokonaisuudessaan :)
    Lämmintä Joulun aikaa!

    VastaaPoista
  2. Jouluinen tervehdys!
    Ihanaa kun joku jaksaa näpertää. Hyvä jos löydän edes samaa sarjaa olevat lautaset meidän joulupöytään :D Hyvältä renkaat näyttävät punaisten serviettien ympärillä. Innolla odotan kuvia koko kattauksesta.
    Ja vai et ole käsityöihminen! Höpsis!
    Hyvää Joulua ja herkullista jouluateriaa renkuloiden kera!

    Marja

    VastaaPoista
  3. No WAUTSI WAU! Hienon hienot!!!
    Saako sen renkulan sitten pitää... ruuan jälkeen..?!?
    Toivottavasti kattauksessa on tilaa minun lautaselle, ettei kaikenmoinen rekvisiitta aja minua ulkoruokintaan...

    Terveisin Huolestunut

    VastaaPoista
  4. Katja: Kiitos! Olivat kyllä helpot tehdä, kun pääsi vauhtiin. Rautalanka olisi ollut myös hyvä! Siihen olisi voinut pujottaa koristeita! Yleensäkin kiva jälleen huomata, ettei kaikkea tarvitse ostaa, jos vähän näpertelee. Hauskaa Joulua myös sinulle!

    Marja: Hahah, kiitos kiitos, yritän napsaista muutaman kuvan ennen kuin nälkäiset syöjät hyökkäävät pöytään. Eriparilautasethan ovat loistava kattausidea! :) Rentouttavaa Joulua sinulle!

    VastaaPoista
  5. Anu: Kiitos, niistähän tuli ihan hauskat! Jos otat renkulasi mukaan niin joudun väkertämään joka joulu uusia! Ääk! Yritän jättää pöytään tilaa lautasille, älä huoli. :)

    VastaaPoista

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.