Valopalloja!

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Anu arvasi ihan oikein mistä Teaser II -postauksessa oli kyse. Ostin siis makuuhuoneen ikkunalaudalle La Case de cousin Paul -sisustusvalopalloja. Olen pari kertaa käynyt etsimässä oikeaa väriä Tampereelta, mutta juuri haluamani väri on puuttunut. Helsingistä se onneksi löytyi.


Valo loistaa ihanasti lankapallojen sisältä! Yleensä pidän valkoisista kukista makuuhuoneen ikkunalaudalla, mutta nyt on niin pimeää, että valo tuntuu sekä kukkien selviytymisen että asukkaiden viihtyvyyden kannalta paremmalta ratkaisulta.


Palloja saa useissa eri väreissä, ja omistani maksoin 29,90e. Värejä voi kurkata vaikkapa täältä.8 kommenttia:

 1. Hienoja palleroita!!
  Ja oikeasta arvauksesta saan varmaan muutaman narupallon lahjaksi?! Vai mitä olit ajatellut palkinnoksi...

  VastaaPoista
 2. Anu: Hahah, tämä ei ollut palkintoarvauskilpailu. :) Siun pitää toivoa valopalloja joulupukilta.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värisiä lankapalloja tosiaan!
  Tein itse viime jouluksi samantyylisiä palloja ilmapallon ja langan kera ja ripustelin ne sitten ikkunaan valosarjan kera. Tänä jouluna kun otin ne säilöstä niin se vähäinenkin pyöreä muoto oli vähän muuttanut muotoaan soikeaksi, mutta ihan kauniitahan nuo tuossa meidän ikkunassa nyt kuitenkin ovat.
  Pitääkin tehdä tuollaisia punaisia seuraavaksi, kun minä tein vain tylsästi valkoisia...
  Miten muuten nuo valot on sinun palloissasi laitettu tuonne sisälle?

  VastaaPoista
 4. Katja: Pallot piristävät kyllä mukavasti työpöydän ääressä istuessa! Itsetehdyt pallot ovat varmasti kauniita. Ja kuka on määrännyt, että lankapallojen pitäisi olla täysin pyöreitä. :)
  Valot tulevat palloihin valosarjasta ja pallot ovat siis toisissaan kiinni. Pientä lamppua varten palloon leikattiin noin sentin lovi, jotta valon mahtui työntämään pallon sisälle. Sitten vain kiristettiin pienellä muovirenkaalla leikkauskohta "tiiviiksi". Vaikea selittää...

  VastaaPoista
 5. Oma samanlainen (mutta eri värinen) valopallosarja kaivettu kaapista [toimii edelleenkin!] ja laitettu olohuoneen ikkunalaudalle vastaavaan tyyliin. Joulu-hulluus pääsi iskemään sen verran että joulukorttien ostosreissulta tarttui mukaan myös pikkukuusi ja kasa koristeita....

  VastaaPoista
 6. HERRAN JESTAS JA JUKRANPUJUT!!
  Minun joulu-sekopäisyydelle on aina naurettu silmät sirrillään ja nyt armaat siskoni ovat saaneet saman taudin!!
  VinkVink: tauti ei ole tappava, mutta jokavuotinen!

  VastaaPoista
 7. anne-mari: En ole tiennytkään, että jaamme ihastuksen valopalloihin. :)
  anu: innostus valoihin ja sekopäisyys joulua kohtaan ovat vielä eri asia. Kyllä sie saat sen johtopaikan vielä pitää. Jotenkin tätä pimeyttä pitää kompensoida.

  VastaaPoista
 8. Viime vuonna syksyllä hain sellaista laitetaan kivoja vaaleita valopalloja ulos mökin terassin ympäri tuomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin, jolloin olisi mukava kääriytyä vilttiin ja juoda kaakaota tms. terdellä. No syksy saattoi olla sateinen (en muista enää), pallot olivat hinnakkaista semminkin kun niitä olisi tuohon tarkoitukseen tarvittu ihan reilu määrä :)
  Viime vuonna pääsi kiipeilemään pikkukirjahyllyn reunassa yövalona, tänä vuonna ikkunalaudalla yksikseen.

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION