Design in London?

perjantai 20. tammikuuta 2012


Olen menossa käymään piakkoin Lontoossa lomamatkalla ja tutkisin mielelläni myös kaupungin sisustuksellista antia. Tällä hetkellä listalla on Habitat ja Lontoon Design museo, mutta jos jollain on mielessään ohittamattomia kauppoja/nähtävyyksiä sisustajalle, olisin vinkeistä riemuissani.

...

I'm going to London for vacation soon. I would love to visit some interesting shops or places that have something to with interior design. Right now there are Habitat and Design museum on my list. If someone has any tips for me I would be very happy.

3 kommenttia:

 1. Hei ja mukava blogi sinulla. Kyselit mukavia sisustusliikkeitä Lontoosta.
  Japanilainen Muji-kauppa on ainakin ihan vaan tavaroiden puoleen nähtävyys, vaikka ei japanilaisesta tyylistä tykkäisikään (Carnaby Streetillä muistaakseni).
  Heal's ja The Conran Shop ovat myös mukavia sisustusliikkeitä ja ainakin viimeksi ne löytyivät Tottenham Court Roadilta ja Chelsean Kings Roadilta, mutta tarkastaisin nyt vielä kun ei minun muistiini ole luottaminen.
  Muita kivoja sisustuskauppoja ovat mm. The Pier, Next Home, Lombok ja Dwell. Mutta en kuolemaksenikaan muista millä kadulta ne löytyivät. Toivottavasti netistä löytyisi lisätietoa, kun en voinut muuta antaa kuin nimet... Hauskaa ja viihtyisää matkaa.

  VastaaPoista
 2. Suurin osa noista liikkeistä on Tottenham Court Roadilla. Se taitaa olla vähän sellainen sisustusliikkeiden taivas siellä päin :-)
  Mukavaa matkaa.

  - kateudesta vihreä lissu

  P.S. Alice's on myös kiva paikka Notting Hill'ssä jos sinne päin Lontoota eksyy.

  VastaaPoista
 3. Arja: Kiitos, että muistutit minua Mujista ja mukavaa, että olet löytänyt blogini. Tervetuloa uudelleenkin kommentoimaan! Mukava lista sinulla. Ympyröin liikkeitä kartalle ja yritän ehtiä kurkkaamaan ainakin muutaman. Suurkiitos vinkeistäsi! Parempi varmaan olla kertomatta avomiehelle, että reissu kuluukin sisustamisen merkeissä. :)

  Lissu:Tottenham Court Road, sinne siis! Kiitos vinkistä. Notting Hill on ehdottomasti listalla. Toivottavasti bongaan Alice'sin.

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION