I've seen the light...of Norm 69!

tiistai 10. tammikuuta 2012

Norm on katossa! Ja on se kyllä ihana ja kaunis ja... Kotona oli vain yksi 40W lamppu, joten kuvat on otettu sillä. Oikeasti valaisimeen kuuluu 60W lamppu, joka valaisee vielä paremmin.Kokosin valaisimen eilen. Se ei ole vaikeaa, mutta kyllä siinä aikaa tuhraantuu. Minulla kului noin kaksi tuntia ja kymmenen minuuttia. Voin kertoa, että paloja taitellessa sormet kipeytyvät. Materiaali on ohutta muovia, ja kaikki palat ovat pakkauksessa "auki". Ohjeiden mukaan ne taitellaan tuollaisiksi jyrkkäreunaisiksi ja kiinnitetään toisiinsa.5 kommenttia:

 1. Hyvää tätä vuotta!
  Näyttää ihan siltä, että taisit saada ihan oman auringon makuuhuoneen puolelle!
  Kaunis ja eläväinen.
  Melko kauan kuitenkin meni kootessa... voivoi, mitähän tässä maailmassa vielä joutuu kokoamaan, kun lamppuakaan ei saa valmiina ;)

  VastaaPoista
 2. Kirsi K.: Hyvää alkanutta vuotta! Kiitos kehuista, minäkin pidän uutukaisesta. Hahah, kokoaminen tuntuu olevan tämän ajan trendi. Sanovat sen laskevan hintoja. Mutta kyllä parin tunnin näpräämisen aikana ehdin ajatella kerran tai pari, että helpompiakin tapauksia on nähty. Mutta valmis valaisin on kyllä näpräämisen arvoinen. :)

  Siskoliina: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Minkä kokoinen on lamppusi?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Minulla on koko L ja halkaisija on 51cm.

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION