Lukisitko tiilenpäitä?

lauantai 25. helmikuuta 2012

Haluatteko tutustua ihastukseeni? Ihastukseni pysyttelee taustalla ja antaa tukea muille. Usein se on jopa piilotettu, peitetty ja ympäröity.

Ihastukseni on parhaimmillaan kauniin punastuneena ja luonnollisena. En tiedä oletteko päässeet kosketusetäisyydelle ihastukseni kanssa, mutta sen pinta tuntuu aina oikeaan aikaan joko viileältä tai lämmittävältä.

Se ei ole sliipattu tai kiillotettu. Ihastukseni tuntuu juuri oikean rouhealta ja villiltä.

Saanko esitellä - tiiliseinä. Ja tarkoitan esiinkaivettuna seinäpintana. Korkea ja valoisa huonetila ovat mielestäni tiiliseinän parhaat asusteet. Tiiliseinä antaa huoneeseen luonnollista lämpöä ja asennetta. Se sopii monenlaisten sisustustyylien taustaksi: vie katseen luokseen, muttei hyppää silmille. Karhea pinta kerää tietenkin pölyä enemmän kuin maalattu kiviseinä, mutta sen hinnan olisin valmis maksamaan.

Jos ette vielä vakuuttuneet, tässä muutama herkkukuva.
Kaikki kuvat lainattu: Micasa, Bo-Laget, Design Sponge, Design Manifest, Hemnet, House to design, One Hour, viimeisen kuvan lähde kadonnut arkistoidessa.
...
I love a brick wall inside the house. It looks timeless, warm and wild and brings a real attitude to the interior design. Fits with a variety of styles and is a natural material. Some say it's dusty, but that's a price I would be willing to pay - I mean if I had a brick wall (and a loft with huge room height and lots of light - they complement the brick wall very well).

5 kommenttia:

 1. Toinen tiiliseiniin rakastunut ilmoittautuu. Tuo toisiksiviimeinen kuva on semmoinen unelmien yhdistelmä; käsittelemätöntä tummaa puuta ja punaista tiiliä. <3 Myös valkonen tiili, kreikkalaistyyppinen, on tosi nättiä kateltavaa!

  VastaaPoista
 2. Nonna: Jes, arvasin, että meitä on useampia.

  VastaaPoista
 3. Ottaisin koska vain kotiini tiiliseinää, se vaan on äärettömän kaunista. Uusi lukija muuten ilmoittautuu! :) Itselläni on sisustuspainotteinen lifestyle-blogi, johon mahtuu sen sisustuksen lisäksi niin vaatteita, kosmetiikkaa, terveyttä yms. Pääväri sisustuksessa on valkoinen, ripauksella mustaa. Projektiin olen lähtenyt viime kesänä ihan alusta asti, joten vielä on matka kesken kohti valkoista kotia.

  VastaaPoista
 4. Inanaa: Hei tiiliseinäsisko ja tervetuloa mukaan! Oma blogisi on myös kiva. Jään seuraamaan. :) Eikös tämä sisustaminen ole vähän sellainen loppumaton matka? Juuri kun ajattelet, että "sitten kun saan tuon seinän maalattua koti on valmis", tulee vastaan joku muu asia, jota tekisi mieli vähän muuttaa. Tämä on minusta myös se sisustamisen kivoin juttu.

  VastaaPoista
 5. Oi, lämmittää mieltä, että sinäkin jäät seuraamaan blogiani. <3 :) Ja onhan se sisustaminen sellainen ikuisuusprojekti. Aina tahtoo joko muuttaa jotain tai vaan piristää itseään ja sisustusta. Pikkuhiljaa, sanovat.

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION