Kodin kevätmuutos osa I: Ruokailutila

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Keittiön ruokailutila sai viikonloppuna uudet valelaskosverhot ikkunaan. Verhot ovat omaa tuotantoa viime viikolta. Apuna suunnittelussa oli äitini, sillä hän on meistä kahdesta se kokenut verhojen tekijä.

Vaikka olen vaahdonnut väreistä jo kuukausitolkulla, verhot ovat mustavalkoiset. Väriläiskät pääsevät sitten esille pienemmissä tekstiileissä.

Tykkään hirmuisesti uudistuneesta ruokailutilasta! Ohuiden verhojen myötä tilaan tuli valoa, raikkautta ja keveyttä. Samalla vähensin tavaraa ikkunalaudalta. Tulppaanit ovat tarpeeksi.

Mitäs pidätte? Verho- ja tekstiilimuutoksia olen tehnyt muissakin huoneissa. Yritän kuvata nekin tässä lähiaikoina.Tässä vielä ruokailutila talviasussaan. Nyt Unikko-verhot pääsevät pesuun ja takaisin ikkunaan sitten loppuvuodesta. :)


...
I changed curtains in the dining corner. I made the curtains last week with my mothers assistance. Love them! They bring so much light to the room and the light feeling fits to the spring. More pictures coming from the house later.


2 kommenttia:

 1. Raikkaat verhot! Minulla on laskosverhot "työhuoneessa" (=eli romuvarastohuoneessa ;) mutta ne ovat kyllä turhan raskaasta materiaalista. Nuo sinun verhosi ovat ihanat ja laskeutuvat kauniisti ja päästävät valoakin ihanasti huoneeseen. Kaunista jälkeä.

  Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Paksumpien Marimekon verhojen jälkeen uusi laskosverho näyttää minustakin ihanan kevyeltä.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION