18. maaliskuuta 2012

Kodin kevätmuutos osa II: Makuuhuone

6 comments
Makuuhuone koki keittiön tavoin raikastuksen: valkoista väriläiskillä. Tummanvioletti päiväpeitto sai tilalleen puhtaanvalkoisen peitteen, osa tyynyistä vaihtui, ja paksun villamaton tilalle tuli pienempi pyöreä nukkamatto. Valopallojen tilalle ikkunalaudalle nostin kaksi ruukkuruusua.

Myös äidin ompelemat pimentävät verhot ovat paikoillaan. Verhot ovat melko painavat ja sen myötä ryhdikkäät. Lisäksi ne hoitavat hommansa mallikkaasti. Testiöiden perusteella voin vain todeta, että hämässä nukkuminen parantaa elämänlaatua mojovasti.

Olisiko seuraavaksi olohuoneen vuoro?

Kevät on ihanaa aikaa!










Tässä vielä kuva talvelta vertailun vuoksi.


....
I changed the textiles in the bedroom: fresh white with colour spots. One big change are the curtains. My mother made me ones that block the sun. I can tell that sleeping in the dark is so great! The last picture is from the winter time. I can see some change!

Jätä kommenttisi!

  1. Hei,
    Muutos on ehdottomasti keväinen ja lopputulos kevyen raikas! Onnistunut! Millon teet Retsan kuvista tyynynpäällisiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Retun kuvasta huolisin iiison tyynyn ihan milloin vain. Saiskohan siitä säkkituolin?

      Poista
  2. Kylläpä raikastui! Ihan erilainen ilme. :) Tyynyt on tosi hauskat!
    Se valaisin, josta oli puhe, oli tarjouksessa kodinykkösessä, mutta tarjous oli jo päättynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tyynyt löysin HM Homesta yhtenä kurssiviikonloppuna. Kiva, että jaksoit kaivaa valaisintarjouksen. Löydettiin tässä yhtenä päivänä oikea herkkuvalaisin. Jospa saisin vaikka sen itselleni... :)

      Poista
  3. Huoneesta tulee mieleen ihan Xylitol Jenkki ;-) Joku psykologi varmaan pystyisi selittämään mielikuvan syntyyn vaikuttaneita tekijöitä, mutta amatöörin mielipide: valkoinen, raikas ja keväinen!
    Well done, sys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mielikuvansa jokaisella. Sen voin kertoa, etten ihan hakenut tuota mielikuvaa kun värejä mietin. Nuo mainitsemasi valkoinen, raikas ja keväinen olivat ehkä lähempänä. :) Toki purukumikin on valkoista ja raikasta! Tänks.

      Poista

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.