Kodin kevätmuutos osa III: Olohuone

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tai ehkä pitäisi sanoa tällä kertaa minimuutos. Vaihdoin nimittäin vain verhot. Valkoiset verhot ovat entiset makuuhuoneen sivuverhot. Värikkään sahalaitatyynyn olen vaihtanut jo aikaa sitten.

Vielä noista verhoista. Matkalla makuuhuoneesta olohuoneeseen on tapahtunut kutistumista, sillä vaikka mittailin, että verhotankojen pitäisi olla samalla korkeudella, valkoiset verhot ovat armottoman lyhyet olohuoneessa. Nyt yritän päättää, ovatko verhot niin häiritsevän lyhyet kuin minusta tuntuu. Pitäisikö niille tehdä jotain? Annanko vain olla?

Paluuta entiseen ei kuitenkaan ole, koska olohuoneen vanha ohut verho muuttui valelaskosverhoksi keittiöön.

Simppelit valkoiset verhot sinällään näyttävät ihan kivoilta vaihtelun vuoksi. Marimerkon Lumimarja kun on ehtinyt roikkua ikkunassa vuosia!
Kevätaurinko välkehtii olohuoneen kukkatapetissa.

Ennen kuva vanhoilla verhoilla.

...
This time it's a mini change I would say. I only changed the curtains for spring. These white ones are from the bedroom. Althought I had measured the height to the curtain rod curtains are too short to the living room! Auts. Now I'm trying to deside if it bothers me so much that I have to do something about it.

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä aivan mahtava muutos! Kyllä se valkoinen on vaan näppärä väri. :)

  VastaaPoista
 2. Verhojen pituus tuskin muita häiritsee, mutta olisiko alakäänteissä varaa pidentää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin sitä. Mutta eipä taitaisi sekään ihan riittää. Ja sitten pitäs taas viedä verhoja mukanaan Lappeenrantaan mennessä. :P

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION