Roosan ihanuutta

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ihastuin valokuvaaja Jeremy Harwellin studiostaan ottamiin kuviin ja erityisesti roosan väriseen sohvaan. Että voikin näyttää hyvältä yhdistettynä valkoiseen, mustaan ja tummaan puuhun. Niinkin "lälly" väri kuin roosa voi näyttää skarpilta, kun sitä ei ole kuin yksi yksityiskohta. Kuka enää haluaisi valkoisia sohvia näiden kuvien jälkeen?

Lisää kuvia studiosta täällä. Kaikki kuvat Jeremy Harwell.

....
Pictures from the studio of Jeremy Harwell. I fell in love with the sofa! The faded pink looks crisp with white, black and dark wood.

3 kommenttia:

 1. Roosa on todellakin ihana pirteys-pilkku kunhan sen käyttö pysyy aisoissa. Tehtiin aikoinaan tyttären huone roosan sävyillä ja aina kun huoneeseen meni niin rupesi tekemään mieli puolukkapuuroa :) En ymmärrä miten siedin huonetta niinkin kauan... Olen kyllä aina pitänyt roosasta värinä, mutta kyllä minunkin sisustuksissa roosa pilkistelee ainoastaan tyynyissä tai torkkupeitoissa.
  Noissa kuvissa roosainen sohva pehmentää kylmää valkoista ja mustaa kivasti.

  -Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on pienenä tyttönä ollut prinsessanpunainen huone. Minusta se oli varmasti hieno, mutta äitini on sanonut samaa kuin sinä, että mitenköhän sitä pinkkihattaraa jaksoi niin kauan. :) Ehkä näissä kuvissa sykähdytti juuri se, kuinka modernisti roosaa on käytetty.

   Poista
 2. Thanks for visiting dot dot dash!
  I was loving subway tiles, so it had to be done! Such a simple thing made all the difference to our kitchen.
  Love this home, the touch of pink is perfect
  x kat

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION