Verhotehdas

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Sillä välin kun minä olen tehnyt töitä toimituksessa, äitini on tehnyt kokopäiväisesti minulle verhoja kotona. Urakkaa on sen lisäksi jatkettu iltaisin yhdessä. Verho(hiki)pajassa on oltu ahkeria, ja kotiinviemisiksi saan uudet pimentävät makuuhuoneen verhot ja pian valmistuu vielä keittiöön valelaskosverho.


Makuuhuoneen vuoritetuissa pimennysverhoissa toinen päälliskangas on vanha Marimekon Satula. Vanha verho purettiin kankaaksi ja käytettiin uudelleen. Toiseksi päälliskankaaksi ostin edullista valkoista puuvillakangasta.


Kierrätystä on käytetty myös keittiön valelaskosverhossa, johon hyödynsin vanhan valoverhon, ja ostin vain pätkän kuviollista kangasta reunatehosteiksi. Työpestini on täällä Lappeenrannassa tämän viikon loppuun, joten verhot pääsevät kotona Tampereella ikkunaan ja kuvattaviksi toivottavasti heti ensi viikon alussa. Tykkään kovasti verhojen ulkonäöstä jo nyt. En malttaisi odottaa, että näen ne ikkunassa.

Kiitos taitavalle äidille!

...
My mother has done quite a few curtains for me. Thanks mom! I hope I get them hanging soon when I get back to Tampere from Lappeenranta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION