23. huhtikuuta 2012

Väriliukua

4 comments
Viime aikoina olen törmännyt useasti liukuvärjäyksen käyttöön sisustuksessa. Se näyttää mielestäni oikein raikkaalta ja uudelta tavalta käyttää värejä.

Jos minulla olisi pitkä pöytä, tekisin alla olevan kuvan tavoin ympärillä olevista tuoleista liukuvärjäysefektin. Voisin kokeilla efektiä myös verhoihin, vaikkapa harmaan sävyillä. Helpointa olisi tehdä liukuvärjäys vaikkapa sängyn koristetyynyillä: taakse tummimmat, keskellä sävyä vaaleammat ja eteen vaaleimmat. Tuumasta toimeen? Miltäköhän liukuvärjätty seinä näyttäisi efektinä? Mitä vielä? :)







 Kuvat lainattu: Expressen, Nib, Hotel Connaught, Macy's, Canadian Living, Houzz, Martha Stewart.

...
I see ombre everywhere right now. I like it best in the dining room chairs! If I'd have a long table I would do the ombre with lots of chairs. But hey, you can use the effect on many many things... I like the look of the curtains too. One easy place to try ombre would be with cushions on the bed: dark tones to the back and light tones to the front.

Jätä kommenttisi!

  1. Uskomattoman kaunista! Jotenkin liukuvärjäystä on vain ajatellut kankaiden ominaisuuksiksi, mutta esimerkiksi oranssinsävyinen seinä oli aivan huikea! WAU!
    Minkähän seinän tässä tärväisi ;-)

    Lissu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että täältä löytyi jotain uutta sitten! Ja nyt vaan maalaamaan! Saa sen sitten maalattua yksiväriseksi, jos alkaa ihan tympiä. :) Mikäs väri teille sopisi?

      Poista
  2. Saakohan tuollaisia verhoja jostain suomesta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä ei tule mieleen, että olisin nähnyt jossain, mutta pidän silmäni auki, jos vaikka jossain kaupassa osuisi kohdalle.

      Poista

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.