Värejä valkoisella

lauantai 12. toukokuuta 2012

Nyt on tainnut käydä niin, että ihastukseni hehkeän keltaisen ja harmaan yhdistelmään on kevätauringon myötä vaihtunut rakkauteen oranssia ja harmaata kohtaan.

Löysin Skeppsholmenin sivuilta ihanan värikkään, mutta silti valkoisen ja raikkaan kodin, johon voisin muuttaa vaikka heti. Tykästyin ensin juuri harmaan ja oranssin liittoon, mutta myös kodin muut väripilkut hivelevät silmää. Samat värit toistuvat pienissä jutuissa eri puolilla huoneita. Tämä koti todellakin todistaa, että kokovalkoinen koti ei välttämättä ole väritön!

Kodissa on myös sekoitettu kauniisti vanhaa ja perinteistä uuteen ja moderniin: olohuoneen vanhalta ovelta näyttävä sohvapöytä ja kulunut matto sopivat oikein mallikkaasti muutoin valkovoittoiseen sisustukseen ja esimerkiksi hyvin moderniin tv-tasoon. Eteisen puolella näkyvät myös perinteistä tyyliä henkivät puolipaneelit ja kodin ainoat värilliset seinät!

Lisää oranssia meillekin!Kaikki kuvat lainattu: Skeppsholmen
...
I fell in love with the color scheme of this home I found from Skeppsholmen. And I got to tell you that my  love for the combination of yellow and grey is turning to love for orange and grey! What a powerful and warm combo for the summer (and all year around). 

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana asunto, rennon tyylikäs. Kaunis oranssi sävy, taittaa kivasti konjakkiin - tuota voisin harkita omaan kotiin syksyksi. Oranssi ja harmaa yllättävä yhdistelmä ja toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että asunto sai muitakin faneja. Kuvat näyttävät omiin silmiini jokaisella katselukerralla aina vähän paremmalta. Oranssi on nyt minulle pop! Kotiin onkin tulossa pieniä oransseja juttuja ensi viikolla... :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION