Ensimmäinen lastenhuone

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kurssille piti täksi kerraksi palauttaa omavalintaisen huoneen perspektiivi- ja pohjapiirros. Rajoituksena oli, että huoneen mitat ja ikkunoiden ja ovien koko ja paikka oli ennakkoon määrätty. Muutoin huoneen sai täyttää haluamallaan tavalla.

Piirros määrää pitkälti piirtämisen arvosanan eli tärkeintä oli perspektiivin ja pohjapiirroksen oikein piirtäminen. Päädyin suunnittelemaan huoneen vauvalle.

Näissä kuvissa näkyy hyvin, kuinka paljon tilaa piirtäminen vie. Tämä kuva ei siis ole lavastettu. Pöytä on työskentelyn jälkeen kuin pommin jäljiltä (kuvat otettu kotona Tampereella).




...
I designed a room for a baby for my interior design course. My desk gets all messy while I'm working my projects! :)

6 kommenttia:

 1. Samannäköinen härdelli meilläkin aina levällään inspiraatioiden jälkeen. :) Ja on muuten hienot piirrokset, varmasti napsahtaa hyvät arviot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, inspiraatio on tilaa vievä asia! :) Kiitos, mieluummin ottaisin mairittelevan arvosanan.

   Poista
 2. Toi näyttää niin tutulta. Silloin, kun mulla ei ollut työhuonetta niin keittiönpytä oli aina tuollainen. :D
  Tosi hyvältä näyttää piirrokset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työhuone olisi ihana! Vielä jos se olisi vaikkapa jonkin vanhan jugend-talon kivijalassa. :) Mutta ihan omissa neliöissäkin se olisi kyllä tarpeellinen. Kiitos! Hyvähän tuo käsin piirtäminenkin on osata, vaikka jos tekisin sisustussuunnittelua työkseni tarttuisin mieluiten tietokone-ohjelmaan kuin kynään.

   Poista
 3. Täällä kanssa pöytä hujan hajan piirtämisen / suunnitelmien aikaan! Kunpa joskus omaisi työhuoneen isoine pöytineen :) Hienon piirrokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep. Ja sitten se sotku häiritsee ja tavaroita pitää siivota piiloon ja ottaa esille monta kertaa. :) Kiitos kannustuksesta. :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION