Kotoisuutta kukilla

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Viikonloppuna kotona Tampereella kaikki oli ihan kuin kaksi viikkoa sitten lähtiessänikin. Hahah, ei kovin suuri yllätys. Makuuhuoneen ikkunalaudan kukatkin olivat vielä elossa, vaikka olin antanut avomiehelle luvan olla kastelematta kodin kukkia.

Olen monta kertaa aiemminkin pauhannut tuoreiden kukkien kotiin tuomasta tunnelmasta, mutta taas sen huomasin. Pitääpä varmaan ostaa kesäkämppäänkin kesäkukka tai kaksi tuttua kotoisuutta, väriä ja tuoksua tuomaan. 
...
I've written about flowers before few times, but remembered how lovely they are while I spent the weekend at home at Tampere. I think I should buy few flowers to my summer apartment too.

2 kommenttia:

  1. Löysin kommenttisi kautta blogiisi, kiva blogi sulla :) Ihanan värinen, ja muutenkin kaunis kukka! Onkohan se tulilatva? Jos on, harmi, etten voi hankkia meidän kotiin, kun on kissoille myrkyllinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tulit kurkkaamaan! Kukkatiedusteluun joudun sanomaan, ehkä, sillä minä ostan kukkia lähinnä ulkonäön perusteella enkä tajua niiden lajikkeista juuri mitään. :D

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION