Kylvyssä melkein luonnossa

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kesäkämpässäni on ikkuna kylpyhuoneessa, ja tykkään siitä todella paljon. Olenkohan kertaakaan sytyttänyt edes valoja kylppäriin? Jos oikein pinnistelee, voi suihkussa ollessaan kuvitella olevansa mökillä pihasaunassa. Ikkuna tuo välittömästi lisää neliöitä kylpyhuoneeseen, ja luonnonvalo on silmille ystävällisempi aamutuimaan kuin keinovalo.

Ikkunan edessä on toki näköeste, koska muutoin naapureilla olisi suora näkymä tilaan, mutta kaunis luonnonvalo pääsee kyllä kulkemaan huoneeseen.

Jos minulla olisi omassa asunnossani ikkuna, toivoisin, että sen edessä olisi kylpyamme. Voisin makoilla kuplien keskellä ja saada samalla valohoitoa. Jos naapurit olisivat kovin lähellä, peittäisin ikkunan korkeintaan ohuella ikkunakalvolla.

Mitäs tuumaatte, kelpaisiko ikkunallisessa kylppärissä kylpeä? Jos kylppäri sattuisi olemaan vaikkapa joku näistä?Kuvat lainattu: 1-8 Hemnet, Houzz, Better Homes and Gardens.
...
I have a window in my summer apartment and I really like it! The natural light is beautiful and I think I haven't even used the (electric) light while I've lived here. Because of the neighbors near by the window has a shade but it doesn't stop the light. If I would have a window in my own apartment I would also like to have a bath in front of it. So relaxing: bubbles and sun light. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION