Sisustus kartalle

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Jälleen yksi sisustustrendi, jota olen viime aikoina paljon bongaillut. Nimittäin kartat niin tauluina, verhoina kuin tapetteinakin.

Useinhan isoja karttapintoja näkee mökeillä, joissa seinälle on ehkä laitettu lähivesialueen kartta. Nyt tarkoitan kuitenkin hiukan sisustuksellisempia karttaratkaisuja.

Karttatapetti olisikin todella ihana matkamuisto jostakin merkityksellisestä paikasta. Minä olen haaveillut, että saisin joskus vierekkäin vanhat tai uusvanhat isot kartat Pariisista ja New Yorkista. Vielä kun saisi jostain sitä vapaata seinätilaa!

Kokonainen karttatapettiseinä olisi yksinään vaikuttava sisustuselementti, todellinen efektiseinä. Voi olla, että illanistujaisissa vieraat unohtuisivat toviksi seikkailemaan karttaseinälle. Erityisesti ihastuin Rolloutin karttatapettiin. Tämän laitan korvan taakse tulevia koteja/remontteja varten!Kaikki kuvat lainattu: 1-3 Rollout, 4 Achica Living, 5 Izola Shower
...
I think using maps is some what a trend right now in interior design. I love the idea of a map wallpaper. It could be a great souvenir from an important trip and it would make a real effect wall! I'd take a Paris on my bedroom any time!

2 kommenttia:

 1. Tiedäskös mitä tänään hipeltelin kirpparilla?! Vanhaa koulun karttatelinettä! Olisin ostanut sen heti, jos olisi näihin nurkkiin mahtunut! Itse tykkään kartoista sisustuksessa. Jopa junassa jaksan kerta toisensa jälkeen tutkia samaa Suomen karttaa :)

  Nuo uudet ideat esim. rullaverhot sekä tilanjakajat ovat hauskoja. En ole niihin aiemmin törmännyt. Tapettien muodossa kylläkin ja nyt on eräälle asiakkaalle menossa toisena vaihtoehtona karttatapetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu, löytöjä siis! Minusta ne ihan peruskartat vievät ajatukset liikaa kouluun. Nämä sisustukselliset vaihtoehdot ovat puolestaan vain kauniita ja tietenkin myös opettavaisia, jos niin haluaa ajatella.
   Toivottavasti asiakkaasi innostuu karttatapetista. :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION