Konsulinsaaren kesäkoti

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Koti voi olla liian painokas sana tähän juttuun, mutta kesäpaikasta on ehdottomasti kyse. Olin avomiehen kanssa kävelemässä elokuvateatteriin, kun mies bongasi Tampereen Satakunnansillan alla olevalta pieneltä Konsulinsaarelta tämän asetelman.

Valkoisia kesähuonekaluja, valkoiset ikkunapokat ja koivunoksista lähtevät "valaisimet". Olisipa minulla ollut kännykkäkameraa parempi kuvausväline mukanani, mutta ehkä tästäkin pienen käsityksen saa. Kiva kaupunki-istallaatio minun mielestäni! Yrityksistäni huolimatta en löytänyt tietoa siitä, kuka on tämän näkymän takana. Konsulinsaarelle ei siis pääse noin vaan, joten kenenkään unohtuneista piknik-varusteista ei voi olla kyse.

Poimin asetelmasta pari ideaa ihan kotipuutarhan oleskelunurkkaukseen. Vanhat ikkunapokat vaan oksasta roikkumaan, niin johan tulee huvimajan tuntua puutarhaan. Hauskat olivat myös oksista "kasvaneet" valaisimet. Koivun oksia oli nimittäin maalattu vähän matkaa valkoisiksi ja oksan päähän oli sitten kiinnitetty pieni varjostin ja lamppu. Söpöä!


...
I saw this little installation at Tampere. No idea who's art piece this is but it brought a smile to my face. Loved the idea of a summer house and the old window hanging from the tree. It would make any home garden to feel more like a gazebo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION