Koti murretuilla sävyillä

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Viikonloppuna on hyvää aikaa unelmoida. Vaikka sitten tällaisesta kodista kuin tämä upea kerrostaloasunto. Säilytystilaa on runsaasti, mutta se on toteutettu korkeilla valkoisilla kaapeilla, jotka tuntuvat häviävän seiniin. Yhtenäisessä keittiö-olohuoneessa kalusteet ja toiminnot on rajattu selkeästi omiksi alueikseen.

Ja jos meille tuli makuuhuoneeseen uusia murrettuja sävyjä, tämä asunto on täynnä niitä! Aloitetaan vaikkapa matoista. Kaikki ovat keskenään erilaisia, mutta kuuluvat samaan murrettujen sävyjen perheeseen ja ennen kaikkea ne sopivat hyvin yhteen lattian kanssa (joka on täydellinen!).

Murretut sävyt jatkuvat läpi asunnon tehden siitä todella rauhoittavan ja kauniin. Yhtenäinen linja jatkuu myös asunnon valaisimissa - ruokapöydän päällä ja lapsenhuoneessa on samanlainen mattamusta valaisin.
Kaikki kuvat lainattu: Sight
...
Found these pictures of this beautiful home from Sight. Love the floor and misty colors that go through the hole flat. I also like the storage space. Almost every room has big cabinets but the sleek look and white color keeps the view calm.

2 kommenttia:

BLOG DESIGN BY ADORATION