Kastehelmiä

torstai 2. elokuuta 2012

Olen tykästynyt Iittalan Kastehelmi-sarjaan jotenkin salakavalasti viime aikoina. Erityisesti sarjan isot kynttilälyhdyt näyttävät kivoilta juuri nyt. Lyhtyjä onkin sitten tullut hankittua muutama. Kotona Tampereella on kaksi väritöntä ja yksi hiekanvärinen ja lisäksi Turun kesäkämpällä on pari vihreää, jotka sain Iittala Outletista puoleen hintaan värivirheen takia. Koossa pikkuinen sarja siis syksyn varalle.

Tämä ei kyllä tarkoita, että odottaisin syksyä - päinvastoin! Toivon, että lämpimiä kesäiltoja olisi vielä monta jäljellä. Hämyisiä iltoja on ihan tarpeeksi edessä.

Kesäkämpän sohvapöydällä on jotain muutakin Kastehelmi-sarjaan kuuluvaa, joten taidanpa säästää puolet helmistä toiseen postaukseen.
...
New at home! Few candle holders (Iittala's Kastehelmi). Love them! 

2 kommenttia:

  1. Täällä myös yksi, joka niistä on haaveillut jo muutaman vuoden. Olen moneen otteeseen pyöritellyt Kastehelmen jälkiruokakulhoja sekä "kahvimukeja". Jälkimmäisiä olen pitänyt silmällä puuttuvien glögilasien hankinnan varalta, mutta pienuutensa vuoksi taitavat jäädä. Jälkkärikipot puolestaan voisin ostaa. Ostin ehkäpä 7 vuotta sitten torilta ison tummanvihreän kulhon. Se on yksi aarteistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jotain tuossa pisaraisessa pinnassa vaan on. Niin nätti. Ja noissa tuikkukupeissa valo helmeilee kauniisti. Voisin hamstrata itselleni koko sarjan! Ainut vaan, että kaapit ovat täynnä astioita ja rahapussi ei taida taipua tällaisiin kertaostoksiin. Mutta tuikkukuppeja ei voi koskaan olla liikaa! :D

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION