16. syyskuuta 2012

Habitaren räpsyt

7 comments
Käväisin minäkin Habitare-messuilla. Kuvia olen nähnyt monessa muussakin blogissa. Omaan kameraanin taltioitui lopulta vain muutama kuva, vaikka kiertelinkin messut kamera kaulassa.

Vuosia Habitarea kiertäneenä mietin, että pitää varmaan käydä tästä lähtien vain joka toinen vuosi, jotta silmään tarttuisi enemmän jotain ihan uutta. Tänä(kin) vuonna eniten kivoja uusia juttuja löytyi opiskelijoiden protyyppejä esittelevältä osastolta. Mikä fiilis teille muille kävijöille jäi messuista?




Jätä kommenttisi!

  1. Mulla jäi pantonen lehtitelineet huomaamatta. Aika hauskat! Vähän sama fiilis, ei oikeen mitään uutta. Mutta ainahan se on kiva kierrellä ja katsella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, onhan tuo Habitare vähän kuin joku ylisuuri sisustuskauppa. :)

      Poista
  2. Itse olen käynyt messuilla tosiaan joka toinen vuosi ja silloin tarjonta pysyy freesinä - tällä kertaa kiertelin messut valikoiden ja parasta antia oli ahead-osasto sekä nuo mainitsemasi prototyypit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä jätän siis ens vuoden väliin minäkin. Mietin jo tänä vuonna, että jaksaako Tampereelta lähteä ihan vaan messujen takia Helsinkiin.

      Poista
  3. Näinköhän sinut tortaina messuilla?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisit tullu moikkaamaan! Ois niin mukava tavata blogisiskoja. Pitäsköhän järjestää joku miitti? :D

      Poista
    2. Siis en todellakaan ollut varma olitko se sinä :D Katsoin vaan, että onpa tutun näköinen. Katsoit kyllä takaisin. Ohi mentyä vasta hoksasin kuka se olisi voinut olla. Hei juu, tuo miitti kuulostais kyllä kivalta!

      Poista

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.