Sisustustyynyjä Novitalta

tiistai 18. syyskuuta 2012

Kesän lopulla shoppasin pari mustavalkoista sisustustyynyä, kun pysähdyimme ruokaostoksille Robinhoodiin matkalla siskon luokse. Kauppa ei ole minulle tuttu valikoimaltaan, mutta sisustusjuttuja en ainakaan odottanut löytäväni.

Vielä enemmän yllätyin kuitenkin sisustustyynyjen merkistä, joka oli Novita Koti. Enpä ole tiennyt, että Novita tekee kodintekstiilejä. Pienen selvittelyn jälkeen selvisi, että Novitan sisustustekstiilejä myydään ainoastaan Tokmannin-ketjun kaupoissa. Tarjolla on tyynyjen lisäksi pyyhkeitä, verhoja ja vuodevaatteita. Mustavalkoiset sisustustyynyt maksoivat 14,90 euroa kappale, ja niissä olivat sisustyynyt valmiina.

Kotiin tullessa heitin tyynyt muovipussista sohvalle, ja siihen ne taitavat jäädä. Alun perin olin ajatellut tyynyjä sängyn päälle, mutta mustavalkoisuus raikastikin sopivasti paahteista oranssia olohuoneessa.

Tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa, eihän....
New pillows at home. First I thought these would go to the bedroom, but black and white pattern looked good on the sofa. :)

8 kommenttia:

 1. Mäkin huomasin samaiset tyynyt, myös Robbarissa (siskolle mennessä) ja olin jo kantamassa ne mukaani, mutta vielä ne sinne jäi.
  Nuo on kauniit. :) Ja edulliset!

  Oletkos jo käynyt uudessa "kodissani"? Tervetuloa tutkimaan;

  http://imageblackandwhite.casablogit.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, joku muukin siis bongannut tuotteet. Kivat tyynyt kyllä. Olen käynyt ja hyvältä näyttää! Onnea uuteen kotiin, tulen kommentoimaan pian!

   Poista
 2. Tosi kiva kuosi!! Mahtuiskohan meillekin johonkin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tietty mahtuu. Itselleni toistelen, että ainahan tyynyjä voi vaihdella huoneesta toiseen. :)

   Poista
 3. Sopiikin hyvin tuohon olkkarin värimaailmaan pari mustavalkoista raikastajaa :)

  VastaaPoista
 4. Itsekin olen ihastellut noita samaisia tyynyjä moneen kertaan. Kärrissäkin ovat jo käyneet - kotiin asti eivät ---- vielä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttien perusteella tyynyt ovat sopineet moneen makuun! :D

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION