Sisätiloissa täyttää tänään vuoden!

torstai 4. lokakuuta 2012

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun aloitin blogin pitämisen. Sisätiloissa on ensimmäinen julkinen blogini. Ennen tätä olin pitänyt blogia vaihto-opiskeluaikanani lähinnä perheelle ja tutuille.

On tämä bloggaaminen vaan todella hauskaa! Vuodessa olen oppinut paljon niin bloggaamisesta kuin sisustamisestakin, ja mikä parasta, olen innostunut tästä touhusta aina vaan enemmän.

Kiitos myös teille ihanat lukijat, että olette seuranneet tätä piskuista blogia. Teette bloggaamisesta kaiken suunnittelun ja työn arvoista! Toivottavasti jaksatte heitellä kommentteja tulevaisuudessakin, ja toivon, että yhä useampi rohkenisi jättää puumerkin visiitistään. Kommentit ovat todellisia päivän piristyksiä.

Synttäreitä juhlistaakseni pyysin taitavaa ystävääni suunnittelemaan minulle uuden otsikkokuvan. Uudenkin otsikon inspiraationa on toiminut vanhassa otsikkokuvassakin ollut pohjapiirros. Ilme on vaan vähäsen minun tekemääni otsikkoa ammattimaisempi.

Suurkiitokset Teemu, tällä mennään helposti ainakin vuosi eteenpäin!

...
My dear blog Sisätiloissa has today it's first birthday! Hurray! :) I think blogging gets more exciting all the time! Thanks to you all too! Your comments and visits make this all even more worth wile.

6 kommenttia:

 1. Onnea ihanainen kaunnin blogisi synttäreistä. :) Mullakin on IMAGEn syndet tän kuun lopussa. :) Hassua, että vuosi vierähti näin pian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Aika menee kyllä tosi nopsaan ja kivoja juttuja tullut jo vuoden aikana vastaan. :)

   Poista
 2. Kiva että bloggaaminen on ollut kivaa, sillä blogisi kuuluu suosikkeihini :) Paljon onnea synttäreiden johdosta, toivottavasti tulee vielä monia uusia synttäreitä <3 Ja hienon otsikkokuvan olet kyllä saanut, hyvin käytetty värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Irina kivoista sanoistasi! Minäkin olen sinun blogisi vakivieras. ;) Otsikko on kyllä wau! Tykkään!

   Poista
 3. Onnea synttäreiden johdosta. :-)

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION