Superneliöt

tiistai 16. lokakuuta 2012

Tämä tyylikäs pikkuasunto on oikea tehoneliöiden koti. Noin 36 neliöön on saatu mahtumaan niin oleskelu-, työskentely-, säilytys- kuin nukkumatilatkin. Ja vielä todella kutsuvasti tehtynä. Sisustustakka on aika makea juttu, jos aitoon takkaan ei ole mahdollisuutta (voisin minäkin ottaa sisustustakan, jos sille olisi tilaa, haha). Ja olisihan tuollainen upea moderni keittiö pikkukodissa melkoinen luksusjuttu - varsinkin kun keittiöstä on pääsy somalle parvekkeelle. Todellinen sinkun unelmakoti!

Tykkään kovasti tämän asunnon tyylistä, vaikka jälleen kerran voisi olla, että edes yhden seinän maalaisin tai tapetoisin vähän väriä tuomaan ja esimerkiksi rajaamaan hieman huoneen toimintoja toisistaan edes visuaalisesti.Kuvat lainattu luvalla/All photos by permisson of: Stadshem
...
Found this small but stylish and compact one bedroom apartment. Have to admire how they have used the space so efficiently! There are working area, living room, storage space and sleeping all in the one room. And that big of a kitchen would be really neat in a small apartment like this one. Me likey - a lot! Although I might paint or put wallpaper to one wall - to bring colour and divide the different sections of one rooms from each other.

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo parvekkeen "pitsikuvio". Ja hyvin on muuten neliöt käytetty, pidin asunnosta paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin minäkin. Hyvä esimerkki siitä, että ei niillä neliöillä ole niin väliä, vaan niiden tehokkaalla käytöllä. Auttaa tietenkin, jos jo arkkitehti on suunnitellut neliöt hyvin.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION