Joulun odotus alkaa

torstai 22. marraskuuta 2012

Esmeralda heitti minulle "Joulun aikaa, joulun taikaa" haasteen.

Kokosin kollaasiin joitain joulun liittyviä sisustusjuttuja meiltä nyt ja arkistosta.
Haastehan toimii näin:
1. Kerro muutaman kuvan ja sanan kera, miltä joulu tulee tänä vuonna näyttämään teillä.
2. Jaa helppo ja hauska DIY-joululahjaidea.
3. Mikä on paras sisustuskauppa joulun alla? Miksi?
4. Miten paketoit joulun kauneimmat lahjat?
5. Mikä tulee olemaan tämän joulun trendijuttu sisustuksessa/koristelussa?

Meillä on avomiehen kanssa tapana viettää joulu poissa kotoa, jomman kumman perheen kanssa. Tästä syystä meillä ei juurikaan tehdä joulua kotiin. Paperitähti laitettiin ikkunaan jo tovi sitten, makuuhuoneen ikkunalaudalle tiensä löysi valopuikkojen ryhmä ja oveen nostin viime vuodesta säilyneen kranssin, mutta siinäpä se. Jos minun annetaan puuhailla, suunnittelen kyllä mielelläni kattauksia joulupöytään, koristelen kuusta ja niin edelleen, mutta pääasiassa joulu on minulle rauhoittumisen ja nautiskelun aikaa. Onneksi jouluvapaat tekevät tänä vuonna kivan breikin aherrukseen!

Olen moneen kertaan täällä blogin puolellakin voivotellut, etten ole mikään käsityöihminen. Taitaa olla parasta, etten jaa mitään tee se itse -vinkkejä itseäni taitavammille! Juuri ja juuri taitoni voivat riittää paketointiin. Jospa tänä vuonna panostaisin ja käärisin lahjat muuhun kuin ruokakaupasta löydettyyn pukkipaperiin. Toivottavasti tästä tekstistä välittyy se, ettei meidän perheissämme ole ollut tapana stressata joulusta.

Jouluaikaan sisustukseen sopivia juttuja löytää vähän joka paikasta, mutta minä ajattelin poiketa rautakauppaan. Listalla on jotain kupariin liittyvää...Enpä taida tässä vaiheessa paljastaa enempää. Uskon, että kupari tulee olemaan kovassa huudossa juuri tänä vuonna muidenkin joulukoristeluissa. Sen himmeän arvokas hohto sopii hyvin jouluun.

Kiitos Esmeralda tästä haasteesta! Eiköhän tämä vie ajatuksia pikku hiljaa jouluisempiin tunnelmiin. Muutama yö tässä vielä on... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION