Makuuhuoneen talvipetaus

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Vaihdoin makuuhuoneeseen tekstiilejä sopimaan hieman paremmin talvitunnelmaan. Kyllä se vaan niin on, että ne kesällä kauniilta ja utuisilta näyttäneet värit, tuntuvat pimeään aikaan hailakoilta ja elottomilta.

Mieleni teki tänä vuonna tummempia värejä, mustaa ja harmaata. Ripaus väriä tulee sinertävästä viltistä ja kahdesta tummansinisestä silkkityynystä. Aiempina vuosina olen vaihtanut päiväpeiton talveksi tummanviolettiin, mutta nyt kaipasin valkoisen ryhdikkyyttä ja niinpä puhtaanvalkoinen päiväpeitto sai jatkaa kesältä uuteenkin vuodenaikaan. Avomies ei ihan tajua innostustani tuohon tyynymäärään, mutta minä tykkään! Tyynyissä enemmän on parempi.

Värit eivät aivan toistu kuvissa toivomallani tavalla (arrgghhh tämä pimeys ja keinovalo!!!), mutta kivalta näyttää tällainen tummempikin skaala makkarissa. Lämpöä huoneeseen tuo meidän pintaväritys seinissä, joka ei kyllä luonnossa ole aivan noin vahva violetti. Tyynyissä näkyviä harmaan ja mustan sävyjä löytyy ainakin tuosta Marimekon Satula-kankaasta, jota makkarin verhot ovat....
Bedrooms new look for winter. Some darker shades of black and grey this time.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Ja hienoja tyynyjä. Mun ostoskoriin päätyi juuri tuo novitan kuviollinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aah, siitä novitan tyynystähän oli puhetta jo silloin aiemmin.

   Poista
 2. Mikähän siinä on, että sängyllä pitää olla kauheasti tyynyjä ja kun illalla sänky pitäisi avata ei tyynyille löydy paikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä sängyllähän niitä tyynyjä katsellaan ja siinä ne näyttävät isossa kasassa hyvältä! :D Meillä laitetaan tyynyt yön ajaksi ihan lattialle.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION