Ohi on!

maanantai 12. marraskuuta 2012

Loma meni nopeasti, sekä ulkomailla lämmössä rentoutuessa että kurssin loppurutistuksessa portfoliota kasatessa. Blogi ei ollut kaukana mielestä missään vaiheessa. Kyllä tämän tekemiseen on niin koukuttunut, että välillä oikein harmitti, ettei aikaa ollut tehdä pikkuista postausta. No nyt palataan normaaliin rytmiin!

Viime viikonloppuna oli siis kurssin päätös, portfolioiden esittely ja todistusten jako. Nyt olen valmistunut sisustussuunnittelijaksi. Hassua, kuinka nopeasti aika on mennyt. Toivottavasti pääsen jossain vaiheessa yhdistämään taitoni toimittajana ja sisustussuunnittelijana!

Ajattelin vilauttaa teille hieman tuota portfoliotani. Onneksi en laskenut, kuinka monta tuntia tekemiseen kaikkiaan kului, voisi kauhistuttaa!

Kaikkiaan sivuja portfoliossa on tällä hetkellä nelisenkymmentä. Mukana on sekä käsinpiirrettyjä kuvia että SketchUp-ohjelmalla piirrettyjä 3D-kuvia.


...
The blog break went fast, partly abroad and partly home finishing my portfolio. Here are some pics from it. I draw a lot myself but also using the SketchUp-program. So my interior designer course ended last weekend. Crazy to think that I'm now an interior designer. Hope I can combine my knowledge as a journalist and interior designer in the future!

8 kommenttia:

 1. Wautsi wau noita 3D-kuvia :) Ja ehkä on parempikin ettet muistele portfolioon uhrattuja työtunteja vaan nautit tuotoksesta ja todistuksista. Onnea SiSu:lle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän ne 3D-kuvat aika hyvin konkretisoi suunnitelmia. Kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Hyvä me!!! Sun portfolio on niiiin tyylikäs. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Kiitos kaunis, itselläsi oli upeita piirroksia!

   Poista
 3. Whaat... Esmeralda ja sä olette sitten ollut samalla "luokalla(ko)"? :) Onnea paaaljon ihanainen.
  Mäkin olen käynyt saman aikoinaan ja myös Visu-puolen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oltiin samalla kurssilla. :) Kiitos onnitteluista!
   Ai sinäkin!? Kiva tietää.

   Poista
 4. Onnittelut! Hieno tunne varmasti ison urakan ollessa valmis. Upea on portfoliosi.
  Mulla valmistuminen toukokuuhun mennessä, iso urakka vielä edessä :-)
  Millanen toi sketchUp- ohjelma on käyttää? Ihan hyviä 3D kuvia saa ainakin näköjään aikaseksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kyllä ainakin työmäärää helpotti tuo koulun loppuminen.
   Tsemppiä omaan urakkaasi!
   SketchUp on näin alkuun ainakin ihan ok ohjelma. Miinusta siitä, että valaistusta ei saa ohjelmassa "päälle" eli valot eivät ole päällä kuvissa. Mutta ohjelma on helppo ja nopea käyttää ja sen avulla saa nopeasti näytettyä, mitä suunnitelmillaan tarkoittaa.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION