Tilataiteilua

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Törmäsin jokin aika sitten juttuun sievästä ja modernista yhdeksän neliön kesämökistä. Idean takana on helsinkiläinen Robin Falck, joka halusi suunnitella kesämökin, joka ei tarvitsisi rakennuslupaa. 

Syntyi Nido, jossa on alakerrassa tilaa oleskelulle ja pienelle keittiölle ja parvella paikka patjalle nukkumista varten.

Ihastuin ideaan sen verran, että pyysin suunnittelijalta lupaa jakaa kuvat Nidosta teidän kanssanne. Ja tässä näitä kuvia sitten olisi. Omaa silmääni miellyttää sekä mökin konstailematon muotoilu, että sisätiloihin (ainakin kuvien perusteella) saatu avaruus ja valoisuus. Yhdeksän neliötä tehokasta tilaa!


Kaikki kuvat lainattu luvalla/All pictures borrowed by permission of: Robin Falck
...
I saw pictures of this small cabin in some magazine some time ago and I wanted to share them with you. I asked the designer Robin Falck if I could use some of his pictures and here they are. Small cabin of 9 square meters has living area and kitchen area downstairs and room for sleeping upstairs. Great use of space!

2 kommenttia:

  1. Ihan mainiolta näyttää! Tuo alle 10 neliön sääntö toimii yleensä niin, että tontille voi pystyttää yhden pienen rakennuksen ja seuraavaan 10 neliöiseen joutuu jo luvankin hakemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon samaa mieltä. Ja noista lupakuvioista en edes yritä esittää tietäväni. Pysyn tällä ihastelu-linjallani. :D

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION