Valaisimia vailla

perjantai 28. joulukuuta 2012

Perheen kesäpaikan laajennus alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Katosta roikkuvat johdot paljastavat nopeasti, että tila on valaisimia vailla. Saunasta puuttuvat vielä myös lauteet ja kiuas ja kodinhoitohuoneen yhden seinän kalusteet ovat vielä vaiheessa, mutta kokonaisuuteen nähden nämä ovat enää pikkujuttuja. Ja toki verhot, matot ja muu piensisustus puuttuu vielä täysin.

Tässä siis muutama kuva tilasta. Laajennukseen tullaan vanhan tuvan puolelta. Ensimmäisenä ovelta näkyy takka ja kodinhoitohuone. Takkaa lähimpänä olevan oven takana on pieni wc ja ovelta katsottuna kulman takana ovat pukeutumistila, kylpyhuone ja sauna.

Pintamateriaaleilla halusin ilmeestä raikkaan ja vanhan talon tunnelmaan sopivan. Vaalea korkkilattia, valkoinen ja maitokahvinruskea ovatkin onnistuneen näköinen kombo. Korkkilattia on ihanan lämmin ja pehmeä materiaali jalan alla! Oma suosikkini tilassa on kuitenkin tuo raitatapetti. Se tuo mielenkiintoa heti huoneeseen tultaessa.

Pikkuvessa sai ilmettä hohtavasta tapetista. Kylppärissä suostuttelin vanhempani panostamaan tuohon aaltomaiseen suureen laattaan. Kuulemma kannatti suostutella! Mustalla vahalla kauttaaltaan käsitelty sauna oli kuvaushetkellä täynnä rompetta, joten joudutte tyytymään saunan ikkunasta avautuvaan talvimaisemaan. Kohta sitä voi ihastella löylyissä istuen!

Seuraavat kuvat pyrin ottamaan valmiista tilasta. Jos olisi vaikka matto silloin jo lattialla.
... 
Here are some pictures from my familys summer place where the new space is starting to get ready. I wanted it to look fresh and timeless. A space that could be updated with textiles. Few things still to do here but hopefully soon rooms will be ready. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION