17. tammikuuta 2013

Pöydän pyöritys

3 comments
Päähäni pälkähti kokeilla vaihtaa ruokapöydän suuntaa ruokailutilassa. On oikeastaan ihme, että pöytä on saanut olla samoilla sijoillaan kaikki ne vuodet, jotka olemme näissä neliöissä asuneet. Muistelen, että edellisillä omistajilla pöytä oli ainakin asuntonäytöllä juuri tällä tavalla olohuoneeseen päin.

Yllätyin, kuinka paljon suuremmalta ruokailutilan nurkkaus näytti pelkästään pöydän suuntaa vaihtamalla. Ehkä syynä on se, että nyt molemmilta puolilta näkee harmaan seinän nurkkiin asti. Sen verran kivalta ja uudelta ruokailutila näyttää, että ainakin toistaiseksi pöytä saa jäädä näin. Oletteko samaa mieltä?

PS. Ruokapöydän tuolien kangas oli tänään saapunut liikkeeseen. Pääsen siis ensi viikolla askartelemaan. Huomenna liitelen pitkäksi viikonlopuksi rakkaan ystäväni luokse Saksaan. Voi olla, etten sieltä ehdi postailemaan, mutta viimeistään ensi viikon alussa sitten!



Ja tästä siirryttiin siis noihin yläpuolella oleviin kuviin.

...
Small, tiny change at home. I changed the orientation of our dining table. I just sat in the living room today and thought that the table hasn't moved since we moved to this apartment - at least four years or so. Looks nice, I think. And brings move space around the table and to the small dining corner. At least for a while I'm keeping the table in its new place.

Jätä kommenttisi!

  1. Hei Aino, mahdatkohan muistaa laittaneesi blogiini joskus kesällä kommentin, eli www.sisustus-inredning.blogspot.fi?

    Löysin nimittäin sun viestin tänään roskapostikansiosta, jota en ole ikuna vielä avannut tämän kohta 1-vuotisen blogiurani aikana, argh! PAHOITTELEN, etten ole sulle mitään vastannut, eikä viestisi näkynyt koskaan blogissani! Toivottavasti saan anteeksi tahattoman virheen :) Hienoa, että löysin nyt blogiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Riikka! No worries. Olen kyllä seuraillut blogiasi kesän jälkeenkin. :)

      Poista

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.