Päivällinen satumetsässä

torstai 21. helmikuuta 2013

Onpas mukavaa, että vielä työpäivän jälkeen ehtii ottaa valoisia kuvia. Nostin vielä sälekaihtimen ylös antaakseni valolle tilaa. Töiden jälkeen kurnivaa nälkää helpotti pinaattikeitto ja nopeat lämpimät leipäset (tortillakuoria, joiden välissä on pestoa ja juustoa).

Korkkipohjainen keittokulho on parin euron löytö Prismasta House-merkkiä. Merkillä on aika kivoja ja kohtuuhintaisia sisustusjuttuja. Iittalan Satumetsä-sarjaan ihastuin viime tinkaan kesän lopulla ja olen haeskellut astioita parin mukin ja lautasen verran kauppojen löytönurkista. Niissä oli tähän päivään ja valoisuuteen sopivaa keväistä hehkua. Pinaattikeiton ja lautasten sävyjen sopiminen yhteen on sen sijaan sattumaa!


...
Just a quick table setting for dinner today. I got a spring feeling from the daylight that lasted till I got home from work. Iittalas Satumetsä-dishes work well with my spring mood. Love the fair colors.

2 kommenttia:

  1. Moi Aino! Onpa raikas kattaus. Raitamaanikkona ihastuin heti noihin tabletteihin. :) Muistatko, mistä ne ovat kotoisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos! Tabletit olen ostanut Saksasta Remember nimisestä kaupasta. Heillä oli muitakin aika iiiihania kuoseja ja värejä. Harmi, että olin reissussa vain käsimatkatavaroiden kanssa.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION