Rakas pilvilinna

torstai 14. helmikuuta 2013

Olen huomannut blogeissa kiertävän Lempipaikka kodissani -haasteen ja ajattelin, että sepä sopii hyvin ystävänpäivään. Hieman rakkautta omalle kodille, josta pidän niin paljon. <3

Olisin voinut valita montakin paikkaa, mutta ehkä eniten ylisanoja kodissa saa kuulla jenkkisänkymme ja sitä myöten koko makuuhuone. Minulle tuo tyynyjä pursuileva pilvilinna on maailman paras paikka. Vastikään köllöttelin melkein koko syntymäpäiväni (joka sattui olemaan myös vapaapäivä) sängyssä elokuvia katsoen ja kakkua syöden. Pidän sängyn leveydestä ja muhkeudesta - sinne voi upota kaikkien tyynyjen ja peittojen keskelle. Jos minulla on heti sängyn vieressä yöpöydälläni koruja, miehellä on viisaita sanoja vino pino omalla puolellaan. Aika usein siinä vierekkäin lueskellaan ennen nukkumaan menoa (minulla on tällä hetkellä kesken J.K. Rowlingin Paikka vapaana, miehellä Sixten Korkmanin Talous ja utopia).

Alun perin sisustin koko makuuhuoneen violetiksi. Nyttemmin se tuntuisi hieman liian sävy sävyyn -meiningiltä. Tällä hetkellä terästän violettia mustalla, harmaalla, valkoisella ja siniharmaalla. Jos olisi aikaa, rahaa ja viitseliäisyyttä saattaisin maalata koko huoneen uudelleen.

Sängyllä makoillessani katselen paljon katossa roikkuvaa Norm 69 -valaisinta. Se on ollut hyvä ostos, ja taittelua seurannut sormikipu on melkein jo unohtunut.

Leveä ikkunalauta sai tänään kevätkukkansa. Näin pieni asia muuttaa makuuhuoneen koko fiiliksen. Oletteko huomanneet saman? Vastapainoksi ja ystävänpäivän kunniaksi ripottelin tasolle tuikkuja palamaan.

Makuuhuoneemme on kaksion suurin huone kooltaan. Olohuone kalpenee tälle tilalle neliöissä. Isokaan sänky ei tunnu järkäleeltä huoneen keskellä. Tilojensa takia huoneeseen on kylläkin pitänyt mahduttaa myös työpöytä, mistä en niinkään pidä. Makuuhuoneen pitäisi olla vain makuuhuone, mutta en valita, ehdin tulevaisuudessa nukkua vielä pelkässä makuuhuoneessakin.

Tämän tekstin myötä hyvää ystävänpäivää kaikille Sisätiloissa-blogini ystäville!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION