Valmis suunnittelukohteeni, osa II

lauantai 23. helmikuuta 2013

Tässä nyt sitten kokonaisuudessaan tuo kodinhoitohuone. Tilassa on pyykkihuolto, kylpyhuoneen pukeutumistila, työskentelytasoa, säilytystilaa ja tilan lämmittävä takka.

Lattia on vaaleaa korkkia, joka tuntuu aina lämpimältä jalan alla. Tilassa on lattialämmitys, mutta se on päällä vain, jos takka ei jostain syystä riittäisi tilaa lämmittämään. Ei ole kuulemma ollut pelkoa kylmyydestä. Pieni ja pippurinen takka on toiminut hyvin.

Pukeutumistilassa lattia vaihtuu valkoiseen Pukkilan Koodi-laattaan vesikytkentöjen takia. Nurkkaan on saatu mustaa tehosteväriä matossa, lampussa ja istuinpenkissä. Kumpaankin kodinhoitohuoneen ikkunaan olen ehdottanut mustavalkoraidallisia verhoja ja takan eteen pukeutumistilan tavoin mustaa mattoa. Vaihtelua tilaan voikin halutessaan tuoda tekstiileillä. Vaaleaan yleisilmeeseen sopii mitä parhaiten väri kuin väri. Näkisin tilassa mielelläni jossain vaiheessa esimekiksi kirkasta vihreää.

Kysykää toki, jos haluatte jostain lisätietoa. Seuraavaksi ovaan oven pieneen vessaan ja oman postauksensa teen myös kylpyhuone- ja saunatilasta. Jotta ette saa yliannostusta, ripottelen nämä postaukset vähän muiden keskelle....
Here are the rest of the pics from the laundry room I've designed. Fair colors that can be spiced up with bold colours if wanted. There are many purposes in this one space. Laundry and cleaning, storage, work space, heating and a corner to get dressed before sauna and shower.


12 kommenttia:

 1. Näyttääpä upealle! Kaunista ja valoisaa. Musta väri tuo kivasti särmää ja varmasti olisi paikallaan myös tekstiileissä, niinkuin olet suunnitellutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen.

   Poista
 2. Onpa kivan näköistä :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää! Voisitko vielä laittaa lähikuvaa lattiasta? t. MiraX

  VastaaPoista
 4. Todella onnistunut kokonaisuus. Toi tapetti oli mahtava. :) Ja mikäs ihana musta penkki tuolla pilkistää hieman? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Musta penkki on isäni itse tekemä ja sisareni maalaama Tikkurilan mustalla Supi Saunavahalla.

   Poista
 5. Joo, minäkin huomasin tuon penkin. Mahtava! Komean musta! Grr ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tekijät (isäni ja sisareni) huomaavat kehut täältä! Samanlainen penkki löytyy myös kylpyhuoneen puolelta. :)

   Poista
 6. Tuo musta laatta välitilassa on kyllä ryhdikäs. Uskaltaisikohan tuollaista kokeilla itse laitella vai onko parempi jättää tuollainen laattahomma ammattilaiselle? On nimittäin keittiön välitila siinä kunnossa, että kevääksi pitäisi saada uutta ja ihanaa ;) (Tosin mies ei vielä tiedä mistään mitään, mutta ei kai kaikkeen miehiä tarvitakaan ...) Muuten ihana blogi sinulla, olen ollut jo jonkin aikaa lukijana. Valoisa ja keväinen! Niitä kylppäritila-postauksia odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Sisätiloihin Oona! Kiva, että jätit kommentin käynnistäsi ja mukavaa, että tykkäät sepustuksistani!
   Tuon välitilan laatoituksen ovat tehneet isäni ja sisareni itse. Mahdollista se siis on, mutta ei kuulemma aivan helppoa. Lopputulos onnistui heiltä kuitenkin loistavasti! Helpommalla voisi päästä esimerkiksi laatat maalaamalla tarkoitukseen tehdyllä maalilla. Olen kuullut tekniikasta hyvää, mutta valitettavasti omaa kokemusta minulla ei ole.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION