Muutos nupeilla

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tein todellisen pikamuutoksen olohuoneessamme. Irrotin pitkään kirjahyllyn ovissa olleet värilliset teipit ja vaihdoin ovien ja laatikoiden vetimet.

Teipeistä pidin kovasti, mutta kaipasin vaihtelua kirkkaina ja kylminä valoa taittaneisiin metallivetimiin. Nämä uudet löytyivät Indiskasta. Pienet ja sirot ovennupit katoavat yleisilmeeseen metallisia paremmin.

Pidän nuppien romanttisesta harmaasta kuvioinnista. Vanhat pystyyn ja vaakaan vedetyt teipit eivät kuitenkaan enää kuvioiden kanssa sopineet. Olkoot ovet siis hetken ihan paljaina.

Hintaa muutokselle tuli alle 10 euroa ja tällä hinnalla sai siis kuusi keraamista nuppia. Olohuoneen ilme vaihtui hetkessä vaaleampaan ja valoisampaan.Lähtötilanne. Vanha matto sekoittaa kylläkin hieman muutosta.


...
Quick change in our living room. I wanted to change the doorknobs for something less hard looking. I found just the right ones from Indiska for under 10 euros. Now the look is softer and brighter.

8 kommenttia:

 1. Ihanat!
  Pitänee tässä kai itsekin hankkia uudet nupit niin olkkarin kaappeihin kun keittiöönkin. Vanhat kahvat alkavat ottaa nuppiin ;)
  Kiitos halvasta ja piristävästä ideasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Jenny! Kiva, että olin avuksi. Nuppeja sitten vaan etsimään. :)

   Poista
 2. Nätti tuli :) Itsekkin olen vaihdellut noita nuppeja tässä useampaankin otteeseen.. :) niin niin kauniita löytyy nyt monista sisustuskaupoista. :)

  Mukavaa illanjatkoa

  tervetuloa vastavierailulle Valkoisen Talon Tarinaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään uudesta ilmeestä kovasti. Helppo tapa tosiaan freesata ilmettä. Huomasin blogistasi, että nupit ovat oikein suosikkejasi. :)

   Poista
 3. mistä löysit nupit? tosi kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kikka! Nupit ovat Indiskasta, 2 kpl/2,90e.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION