18. toukokuuta 2013

Ullakkounelma

2 comments
Värejä, puupalkkeja, avonaista tilaa. Kukapa ei muuttaisi ullakkohuoneistoon, jos saisi tilaisuuden. Jos huonekorkeutta onkin vähän vähemmän kuin vanhoissa kivitaloissa, korvataan se tässä asunnossa avaralla pohjaratkaisulla.

Isot ikkunasyvennykset tuovat valoa syvälle huoneisiin ja ovat kaunis arkkitehtuurinen elementti. Olisipa kiva käpertyä ikkunasyvennyksen pehmoisten tyynyjen päälle lukemaan lehtiä tai kirjaa. Enkä laittaisi hanttiin kylpemistä kattoikkunan alla. Siinä voisi tuijottaa taivasta ja haaveilla.

Tykkään stailauksessa käytetyistä kirkkaista väreistä. Vähän jotain väriä seinään sinne tänne ja asunto sujahtaisi omaan makuuni täydellisesti. Voisin kokeilla maalata tai tapetoida ainakin yhden ikkunasyvennyksen katon (tai kaikki syvennyksen pinnat) vaikkapa makuuhuoneessa. Aksenttiväri levittyisi valon mukana koko huoneeseen (ja olisi nopea vaihtaa, jos siihen joskus kyllästyisi). Joku herkullinen ja kirkas väri olisi ihan ässä! Valintani saattaisi olla mandariininoranssi, raikas turkoosi tai kevään vihreä.

Tämä viikonloppu kuluu osittain töissä ja heti töiden jälkeen Suomen jääkiekkopelin kannustusjoukoissa kavereiden kanssa. Railakasta viikonloppua myös sinne ihan jokaiselle!







Kuvat lainattu luvalla / Pictures borrowed by permission of: Fantastic Frank
...
What you think about this apartment on the attic? Full of light, details and colours. I would add some paint and could move right in. But who wouldn't? :D

Jätä kommenttisi!

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.