9. marraskuuta 2013

S niin kuin...

0 comments
Olen himoinnut valokirjainta meille jo kauan, mutta sen paikka sisustuksessa on ollut vähän hakusessa. En kuitenkaan voinut välttää kiusausta, kun sain yhteistyössä Live with me -sisustusliikkeen kanssa valita itselleni alennuksella jotain kaupasta.

Mietin ensin suurta P-kirjainta, mutta kun näin tämän pienen s-kirjaimen, oli valinta selvä. S:n paikka kotona löytyi helposti, se sujahtaa söpösti betoniruukkujen väliin makuuhuoneen ikkunalaudalla.

Mies kyseli heti, että mitä tuo s sitten tarkoittaa? En miettinut asiaa niin pitkälle. Tykkäsin vain valokirjaimen pulleista muodoista. Työpöydän ääressä istuessani olen keksinyt s-kirjaimelle monia eri tarkoituksia. Se muistuttaa syömisestä, pysähtymisestä, spurttaamisesta, söpöydestä, mitä nyt milloinkin tarvitsen. Valokirjaimesta taisikin tulla oikea stressilelu tekstityöläiselle. Aika sopivaa itse asiassa!

Live with me -arvontaan on tullut valtavasti vastauksia, kiitos! Aikaa on siis vielä 17.11.2013 asti. Arvonnan ohjeet löydät TÄÄLTÄ.

Postaus tehty yhteistyössä Live with me -sisustuskaupan kanssa.



There is something alphabetical in this new light! I've noticed that this little "s" I got from collaboration with finnish interior shop Live with me is an inspiration for me as I sit in front of the desk.

Kirjoita kommenttisi!

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.