Odotettu possu

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kun ihmiset herkuttelivat eilen Ravintolapäivän antimilla, me tuoksuttelimme koko päivän uunista tulevilla aromeilla. Siellä kypsyi hitaasti muhien pulled pork eli nyhtöpossu.

Kello taisi lähennellä kahdeksaa, kun viimein iskimme kiinni  possukimpaleeseen ystäväpariskunnan kanssa. Lihan seurana oli vähän vihreää ja vastapaistetut sämpylät. Kattauksen kanssa mentiin hyvin rennolla otteella. Veitset ja haarukat jäivät lopulta vähälle käytölle. Täytetyt leivät pysyivät juuri ja juuri käsissä.

Voisi siis sanoa, että Ravintolapäivä huipentui meillä tällaiseen pieneen kutsuvierastilaisuuteen. Possu oli hyvää! Suosittelen! Eilen oli ensimmäinen ilta, kuns olohuoneen isoa ikkunaa saattoi pitää avoinna. Tänään päivä näyttää vielä lämpimämmältä. JES!






 ...
The trendy pulled pork in our style in yesterday evening. Try it, it's good (and simple to make).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION