Sisätiloissa asuntomessuilla, osa I

torstai 31. heinäkuuta 2014

Valitsimme messupäiväksi sitten sen kesän kuumimman päivän. Se vei voimia kiertämiseltä, mutta toisaalta alue oli lähestulkoon tyhjä eikä mihinkään tarvinnut jonottaa.

Omaksi suosikikseni nousi numero 22, jossa oli upea atrium-piha uima-altaalla. Huoneiden sijoittelu, iso päämakuuhuone vaatehuoneineen ja kylpyhuoneineen sekä keittiön keskeinen sijainti veivät sydämeni. Muuttaisin taloon välittömästi. Sisustuksesta vaihtaisin paljonkin, mutta raamit olivat niin kohdallaan.

Kamera poimi lukuisia kuvia, joten ajattelin jakaa niitä useampaan postaukseen. Ensimmäisen vuorossa makuuhuoneet. Oli ihana nähdä, että makuuhuoneiden seinät olivat saaneet tunnelmallisia värejä ja petaukset olivat lähes poikkeuksetta muhkeita. Muutoinkaan värejä ei pelätty, se on ihana nähdä! Sängynpäätyjen sijaan oli keksitty hyödyntää kivasti niin maalia, hyllyjä kuin valoakin. Ylimmän kuvan ratkaisu on mitä kaunein. Aika monessa huoneessa oli hotellifiilistä, jossain eurooppalaisen designhotellin toisessa pikemminkin itämaisella otteella.

Huhuh, harvoin saa tällaisen kavalkadin kauneutta yhteen blogipostaukseen.


 Pictures from the yearly Finnish housing fair. First post is all about bedrooms. Enjoy the beauty!

2 kommenttia:

  1. Kivoja poimintoja! Tuo ensimmäisen kuvan makkari on minun lemppari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iisa! Niin se taisi olla minunkin. Siinä oli jotain uutta ajatusta. :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION