7. elokuuta 2014

Sisätiloissa asuntomessuilla, osa II

2 comments
Tällä kertaa vuorossa ovat olohuoneet ja keittiöt. Aika monta kertaa nämä tilat olivat yhdessä - välissä ehkä saareke tilaa jakamassa. Juuri näin itsekin tykkään keittiön ja olohuoneen sijoittaa. Kokemuksesta voin sanoa, että keittiössä on paljon kivempi puuhailla, kun näkee telkkarin tai sohvalla istuvat kaverit.

Keittiöt ja olohuoneet olivat messuilla lähes poikkeuksetta isoja. Ehkä tässä näkyy suomalaisten ruuanlaittoinnostus ja kotoilu (tai vain se, että messutalot ovat aika isoja). Kiinnitimme ystäväni kanssa kuitenkin huomiota siihen, että televisiolle ei läheskään aina ollut paikkaa olohuoneessa. Monessa talossa oli elokuva/tv-huone erikseen. Ehkä vielä kuitenkin yleisintä on se, että tv on olohuoneessa. Messut olisivat oiva paikka esitellä erilaisia ratkaisuja tuon mustan taulun sijoitteluun ja "piilottamiseen". On jotenkin liian helppoa sanoa asuntomessuilla, että tässä olohuoneessa ei katsota lainkaan televisiota.

Tv-asia on meillä vähän pinnalla, koska perheeseen tuli vastikään entistä huomattavasti suurempi töllötin. Onneksi se mahtui entisen tv:n paikalle, ettei tarvinnut alkaa siirtää taulujen paikkoja.

Ensimmäinen olohuonekuva ja ensimmäinen keittiökuva ovat ehdottomasta messusuosikistani, numero 22. Talo oli u-kirjaimen muotoinen ja keskelle jäi upea atrium-piha. Olohuoneen perältä mentiin vanhempien upeaan ja tilavaan makuuhuoneeseen. Ensimmäisenä huomasin kuitenkin kauniin keittiön, joka jäi pari porrasta olohuonetta korkeammalle ruokapöydän kanssa. Upea talo, joka tuntui neliöitään tilavammalta. Muuttaisin tuonne vaikka heti! En varmaan ole ainoa.

Oli kiva huomata, miten keittiöissä oli entistä enemmän värejä tutun valkoisen lisäksi. Tykästyin pariinkin vihreään keittiöön, jotka sopivat kohteisiinsa täydellisesti.













Jätä kommenttisi!

  1. Huomasitko muuten Maailmanpylvään Äijä-kohteessa oli mainio kääntyvä TV? Mutta muutoin olet oikeassa siinä, ettei TV:tä juuri näkynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin ohittaa tämän kohteen, koska en muista kääntyvää tv:tä. Pitää kurkata lehtikuvista. Mikähän siinä on, että tv on aina vaan niin vaikea sisustuselementti? :)

      Poista

Kurkista Instagramiin

© Sisätiloissa. Design by FCD.