DIY: Yöpöydän uudet värit

maanantai 17. marraskuuta 2014

Viime viikon radiohiljaisuus saa nyt selityksensä. Toisella puolella sänkyä oleva yöpöytä vaihtoi nimittäin osittain väriä, ja illat kuluivat pensseli kädessä. Nyt yöpöytä sopii huoneen väreihin justiinsa eikä melkein.

Inspiraation tähän pieneen maalausurakkaan sain verkkorautakauppa Taloon.comilta. Minut kutsuttiin mukaan verkkokaupan järjestämään Sisustusniksit-kilpailuun, jossa bloggarit esittelevät isompia tai pienempiä tuunauksiaan. Sain syyn tarttua yöpöytä-projektiini. Ja hyvä niin, sillä olen lopputulokseen todella tyytyväinen.

Täysin puunvärinen yöpöytä oli mielestäni vähän tylsä. Päätin uudistaa sitä parilla erivärisellä maalilla ja uudella vetimellä. Makkarin tehostevärinä on sininen, joten poimin sen myös yöpöytään oikein tummana sävynä. Lisäksi halusin raikastaa hailakkaa puuta valkoisilla hyllyillä. Kolmen värin trio miellyttää minun silmääni. Mitä mieltä siellä ollaan muutoksesta? Ennen-kuvan löydät aivan postauksen lopusta.

Te lukijat saatte äänestää nikseistä parhainta. Käykää siis kurkkimassa yllä olevasta linksitä, mitä minä ja blogikollegat olemme saaneet aikaiseksi. Palkintoja on luvassa niin parhaalle niksille kuin äänestäneillekin!

Sain tilata Taloon.comilta tarvikkeita projektia varten. Klikkailin tilaukseeni pienet purkit Tikkurilan Helmi Pohjamaalia sävyttämättömänä valkoisena ja siniharmaana lähellä pintamaalin sävyä. Lisäksi poimin samankokoiset purkit tummansiniharmaata Tikkurilan Helmi Kalustemaalia sävyssä L430/Saana ja toisen purkin täysin sävyttämättömänä valkoisena (A-pohja). Ja tarvittiinhan työhön myös pensseli. Uuden vetimen löysin Clas Ohlssonilta.

Taloon.com toivoi myös, että haaveilisin tässä ääneen seuraavista sisustusprojekteistani. Aina silloin tällöin kaipailen tapettiseiniä, joita edellisessä kodissamme oli parikin kappaletta. Jos asuisin omistusasunnossa, voisin tapetoida seinän vaikkapa tällä Sandbergin Otto -tapetilla. Ja jos kodissa olisi parveke tai terassi laittaisin sinne ehdottomasti Kekkilän kauniin Ruukkuportaan ja sen täyteen erilaisia kasveja (kyllä, huonosta kasvikarmastani huolimatta!).

Kiitos kutsusta vielä Taloon.comille!

*Kaupallinen yhteistyöpostaus. Osa postauksen tuotteista saatu Taloon.comilta.

Yöpöytä ennen


...
I took part in a bloggers competition in Taloon.com webstrore and Sisustusniksit. I gave my nightstand some new color. Now it's part of bedroom color scheme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION