Verhotettu olohuone

torstai 20. marraskuuta 2014

Luulin jo tietäväni tarkalleen, millaiset verhot haluan, kun astelin Eurokankaaseen. Sitten törmäsin kaupassa mustavalkoraidalliseen kankaaseen ja mieleeni muistui Tampereen kodin keittiön verho. Hylkäsin valkoisen pellavan aika hetken mielijohteesta ja lähdin kotiin mustavalkoisen kankaan kanssa.

Kuvissa näkyy sitten parin illan näpertelyn tulos. Tein kankaasta lyhyet, vain 50 cm korkeat, valekapat ikkunoihin. Nopeaa hommaa ja helppoa! Tietysti auttoi, että kangas oli helppoa käsitellä ja ommella. Ja tämä lausunto tulee sitten melkoisen ompelijaummikon suusta. Nämä ovat ensimmäiset ihan omin avuin tekemäni verhot.

En halunnut verhojen niinkään peittävän ikkunoita, vaan tuovan tilaan pehmeyttä. Uskon nyt, että mustavalkoinen kangas oli täysvalkoista parempi vaihtoehto. Olohuoneessa on muutoinkin mustaa tehosteväriä vähän siellä täällä ja jopa mustavalkoraitaa niin kukkaruukussa kuin nojatuolin selkänojalla olevassa torkkupeitossa.

Tuntuu, että tämän kankaan kanssa pääsin tavoitteeseeni. Ilme muuttui huoneessa parempaan suuntaan. Vielä kun vaihdoin sohvalle mustat sisustustyynyt, lopputulos oli todella mieleinen....
New curtains in the living room. I thought I wanted plain white curtains, but this black and white fabric won as I saw it in the shop. I think it goes nicely together with other black spots in the room.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset ja kivat kuvat! :)
  Blogissani on muuten käynnissä sisustusaiheinen arvonta, jos haluat osallistua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulen kurkistamaan blogiisi mielelläni. :)

   Poista
 2. Hei beibisisko, sinähän sait ihan kivat ikkunavaatteet tehdyksi! Sinussa asuu ehkä sittenkin pieni käsityöläinen... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ompelukone on ystävä. Muista käsityövälineistä en oo varma.

   Poista
 3. Nuo verhot sopii ihan täydellisesti ikkunoihin. Itse en raidallisista verhoista niin välitä, mutta muiden ikkunoissa niitä on kiva nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tykkään kovasti itsekin lopputuloksesta. :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION