Luonnollista rouheutta

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Ihastuin tämän asunnon tyylikkääseen luonnonmateriaalien ja -värimaailman käyttöön. Tunnelma on lämmin, mutta samalla raikas, moderni ja nuorekas.

En ole isojen puupintojen fani (muualla kuin lattiassa), mutta tämän asunnon henkeen lämpimät puuovet ja näyttävä poikkipanelointi makuuhuoneessa sopivat oikein hyvin.

Tällaisen tyylin ottaisin mielihyvin vaikkapa loma-asuntoon luonnon helmassa. Omaan kaupunkikotiin puun, betonin ja kalkkimaalin (tai siltä nuo rouheat seinäpinnat ainakin näyttävät) yhdistelmä on yhdessä liikaa. Sen sijaan yksittäisinä elementteinä voisin poimia esimerkiksi nuo keittiön välitilan ihanat marokkolaislaatat ja avotakan. Väriskaalan vaihtaisin kotioloissa hieman viileampään harmaaseen.

Kalkkimaalattu seinä tuo minulle ensimmäisenä mieleen tehosteseinät tai isompina pintoina Etelä-Ranskan ja Italian viileat huvilat viinitilan kupeessa. Ehkä siksi se sopisi minun mielestäni kivaksi moderniksi elementiksi juuri loma-asunnolle.


Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Erik Olsson
 ...
Here would be the perfect look for a modern and warm holiday house or summer cottage. Like it a lot!

2 kommenttia:

  1. Itse voisin myös tämän tyylin ottaa, todella tasapainoinen ja rauhallinen mutta myös mielenkiintoinen sisustus, tykkään paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on tuo luonnon väripaletti, joka houkuttelee. :) Tykkään minäkin!

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION