Täyteläisiä sävyjä

torstai 11. joulukuuta 2014

Oma ratkaisuni tummien värien kaipuuseen (ks. edellinen postaus) oli vaihtaa ja lisätä sisustustyynyjä. Makuuhuoneen isojen valkoisten ja hapsullisten silkkityynynpäällisten seuraan pääsivät yksi pieni kullankeltainen tyyny ja pari uutta, tummansinistä sisustustyynyä Ikeasta. Kaasoni tekemä torkkupeitto vaihtui hetkeksi vaaleansiniseen viltiksi. Värimaailma on heti syvempi ja täyteläisempi. Tuonne on hyvä käpertyä lämpimään, kun tuuli puhaltaa ja viskoo pisaroita ulkona. Pastelliset tai vaaleat sävyt tekisivät tunnelmasta entistä viileämmän. Sitähän niiltä kuumina kesäkuukausina juuri toivotaan.

Eihän tämä tyynyleikki seinien maalaamista korvaa, mutta tunnelma muuttui kuitenkin selvästi. Enkä voi korostaa tarpeeksi pöytä-, jalka- ja sisustusvalaisinten käyttöä. Yleisvalolla ei luoda samanlaista tunnelmaa kuin useammalla eri valaisimella.

Mites siellä luodaan kotiin lämpöä ja kodikkuutta pimeään aikaan?
...
Pillow arrangement on the bed right now. I felt like bringing more deep and warm color tones to the room. One of the ways to do that (in a rental apartment) is with decorative pillows.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

BLOG DESIGN BY ADORATION