Pariisi makuuhuoneessa

lauantai 31. tammikuuta 2015

Mies vihjasi viime vuoden puolella, että oli kyllästynyt makuuhuoneen samurai-tauluihin. Ehkä tästä syystä sain joululahjaksi My Guide To Paris -karttaprintin, josta olin aiemmin kertonut pitäväni.

Joululahja odotteli näihin päiviin asti, että sain sen kehyksiin. Ei ollut ihan helppo homma löytää täsmälleen oikeaa kokoa olevia kehyksiä. Nämä löytyivät lopulta Ebaysta viidelläkympillä. Kehystäminen on sen verran arvokasta hommaa, että kauppojen koluaminen kannatti. Vaikka uskonkin, että kehystämöstä olisi saanut vielä kauniimman lopputuloksen. Hinta vain hirvitti.

Nyt saan ihailla rakkaan Pariisin karttaa sängyssä makoillen. Voisin matkustaa kaupunkiin vaikka joka vuosi! Löysin kartalta myös vanhan kotikatuni, pikkuruisen Rue Labien.
Tätä taideaarretta vaalin varmasti pitkään. ...
My husband gave me the My Guide To Paris -print to me as a christmas gift. Finally I got it on display to the bedroom. Needless to say I LOVE it!

2 kommenttia:

  1. Kartat ovat kauniita. Varsinkin jos niillä on enemmänkin merkitystä itselle. Mun joululahjajuliste odottelee edelleen putkilossa eli paljon nopeampi olit sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä odottavan aika tuntui jälleen vain pitkältä! :)

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION