Piianpeili

lauantai 17. tammikuuta 2015

Sisareni on joskus nuorena saanut lahjaksi varsinaisen klassikon - piianpeilin. Löysin sen vanhempieni luonta varastosta ja sain sisareltani luvan ottaa peilin jälleen käyttöön.

Sopiva paikka peilille löytyi makuuhuoneen lipaston päältä. Nyt korut ja pientavara löytyvät kätevästi yhdestä paikasta. Lisäksi peili heijastaa kauniisti valoa makuuhuoneeseen. Vintage-aarre oli hyvässä kunnossa, mutta halusin siihen vähän modernia ilmettä ja vaihdoin puiset nupit uusiin himmeästi hohtaviin. Sitten joskus, kun minulla on ikioma kampauspöytä, tämä kaunokainen pääsee sille kunniapaikalle.

Makuuhuoneen lipaston taidegalleriaan on odotettavissa pientä muutosta muutoinkin. Kunhan vain mieheltäni saamani joululahja saa kaipaamansa kehykset ympärilleen.
...
My sisters old mirror found a place at our home. A girly touch to the bedroom. 

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Tiedätkö mistä tuo ihana piian peili on ostettu? Itsellänikin oli pienenä vastaava ja olis kiva löytää sellanen taas. :)

  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Katja! Muistelen, että tämä ostettiin silloin aikoinaan sisarelleni Lappeenrannan paikallisesta lasi- ja peilihiomosta. Mutta ainakin Nivalan Haapapuu niminen yritys tuli googlailulla vastaan - valmistavat piianpeilejä edelleen. :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION