Hiipivä kevät, piilotteleva värikuume

maanantai 2. helmikuuta 2015

Kohta se hyökkää! Haluan uskoa, että valoisat päivät ovat ihan nurkan takana ja yllättävät pian meidät kaikki. Näin helmikuussa mieli alkaa kääntyä kevääseen ja sen heleisiin väreihin. Pian on aika laittaa lämmin lampaantalja varastoon ensi talvea varten ja ottaa esille kalpeita värejä, aavistus keväästä.

Juuri nyt mielessä pyörivät puuteriset sävyt oranssista, siniseen ja pellavaiseen beigeen. Yhdistäisin niitä tuttuun valkoiseen, harmaaseen ja mustaan. Näitä ihania sävyjä löytyi myös näistä Kodin 1:n Anno-malliston uusista tuotekuvista.

Varasimme juuri matkan keväiseen Kööpenhaminaan muutaman kuukauden päähän. Mielikuvani on, että kaupunki on ehtymätön aarrearkku tällaiselle sisustusintoilijalle. Jos jollakulla on jo tässä vaiheessa antaa hyviä vinkkejä Kööpenhaminan ostosmahdollisuuksista, otan niitä mielelläni vastaan.


...
I'm already starting to dream about spring and light. It brings soft tones to life here at home. All the darker winter colors go and give space to these powder tones. 

2 kommenttia:

  1. missä ne värit on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi, minulle puuteriset värisävytkin ovat värejä. :) Oikein kirkkaat ja puhtaat värisävyt liitän vahvasti kesään ja luonnon väriloistoon. Niiden aika tulee siis vähän myöhemmin.

      Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION