Maanantaihaaveissa uusi sohva

maanantai 16. helmikuuta 2015

Oletteko huomanneet, että isot divaani- ja kulmasohvat ovat hiipineet takaisin sisustamiseen? Ei ole kauaakaan, kun isoja sohvia pidettiin olohuoneiden tukkeena.

Tämä trendi palasi kartalle äkkiä. Syykin on minun mielestäni ihan selvä - tilavalla sohvalla on paljon mukavampi löhötä! Divaanisohvalla saa myös helposti tuotua olohuoneen sisustukseen syvyyttä, kun divaanipala tulee keskilattialle irti seinästä. Mikään ei ole tylsempää, kuin kaikkien kalusteiden sijoittaminen seinää vasten.

Miehen kanssa ahtaudumme aina yhtä aikaa talouden ainokaiselle sohvalle. Siinä sitten sovitellaan jalkoja limittäin ja lomittain sohvan eri päistä. Jos nyt pitäisi valita jokin sisustushaave ylitse muiden, se taitaisi olla divaanisohva. Iso, muhkea, vaaleakankainen ja täynnä sisustustyynyjä. Pitäisin edelleen ihan mielelläni miehen jalkoja sylissäni, mutta voisin samalla oikaista omatkin koipeni suoraksi.

Nykyiseen kotiin iso sohva ei taitaisi edes mahtua, joten laitetaan haavelistalle seuraavaa mahdollista kotia varten. Iso olohuone ja tilaa sohvalle, kiitos!

Kaikki kuvat lainattu / All pictures borrowed: Bolaget Inspiration
...
I'm dreaming of a new, big couch. The bigger the better. And hey, a big living room to go with it.

4 kommenttia:

 1. Aijaa, mä en ollut edes tiennyt että divaanisohvat ois välillä olleet "out" ;-) Hyvä niin, koska meillä on ollut sama divaanisohva jo 12 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut sehän on vaan hyvä, ettei trendit keikauta. :)

   Poista
 2. Me ostettiin edelliseen kotiimme, jossa oli valtavan kokoinen olkkari, tämä nykyinen jättisohvamme. Tämä on moduuleista rakennettu ja muokattavissa, mikä onkin kiva juttu. Eipä ole tarvinnut miettiä että mitenpäin mahtuisimme sohvalle. :D
  Tosin ei tänne olkkariin ihan hirmuisesti muuta sitten mahdukkaan kun tämä nykyinen olohuone on paljon edellistä pienempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo kirjahylly, joka on paitsi ihana myös tilasyöppö. Muuten sanoisin, ettei olohuone paljon muuta ison sohvan ja telkkarin lisäksi tarvitsekaan. :)

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION