Pieni ja sievä

maanantai 9. helmikuuta 2015

Törmäsin tähän modernin kauniiseen sinkkukotiin ja päätin antaa teillekin maanantai-inspiraatiota. Kodissa on saatu mahtumaan kahteen huoneeseen kaikki keskeiset toiminnot, mutta vaikutelma on silti todella tilava, selkeä ja superkaunis!

Yhtenä syynä on toki tilan huonekorkeus ja valoisuus, mutta myös harmoninen värimaailma on iso tekijä. Sama linja kulkee läpi asunnon kaikilla pinnoilla. Harmaa on ehkä turvallinen valinta, mutta mielestäni selvästi kotoisampi, lämpimämpi ja persoonallisempi kuin täysvalkoinen asunto ja sisustus. Ehkä harmaa on uusi valkoinen? Tuntuu, että aivan valkoiset kodit ovat hieman väistyneet (ainakin näistä ruotsalaisista myyntikuvista). Jos koti olisi minun, väriä voisi olla hieman enemmän esimerkiksi valokuvissa ja tekstiileissä, mutta harmaat seinät olisivat kaunis pohja mille vain lisäväreille.

Tämän asunnon ihana yksityiskohta on eteis- ja keittiötilan seinän pystypanelointi, joka vie ajatukset hieman saaristolaistunnelmiin. Pitääpä laittaa tämä idea korvan taakse. Panelointi sopisi erinomaisesti vanhan asunnon modernin keittiön pariksi!

Ja muuten, tässäkin kodissa lautalattia on aivan täydellisen samettisen näköinen ja juuri oikean sävyinen - tuollainen huurteinen vaalea.

Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Stadshem
...
Love the atmosphere in this apartment - so cool and calm, inviting I would say. I think it's this color pallet. I think I like it more than pure white. 

3 kommenttia:

 1. Miten kaunis ja viihtyisän näköinen koti! Eilen vielä puhuin, kuinka vapaa fiilis on kun ei ole Suomessa omaa kotia odottamassa, mutta mutta.. Perunpa sanani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essi, kiva että sinäkin sait näistä kuvista inspiraatiota. :)

   Poista
 2. Unelmien lattia!!! Muutenkin ihana koti, mutta voi tuota lattiaa!

  VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION