Inspiroiva koti: Jätkämäistä kaupunkityyliä

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Jos minun pitäisi kuvailla tyylitietoisen sinkkumiehen kaupunkikoti, lopputulos voisi olla jotain tällaista.

Tässä kodissa viihtyisi myös nainen, sillä koti ei ole liian alleviivatusti jätkämäinen. Pienillä jutuilla tästä saisi nopeasti pariskunnan tyylejä yhdistelevän kauniin kodin.

Jokin kodin nykytyylissä kuitenkin vie fiilikset miehiseen suuntaan. Onko se sitten tuo viileä värimaailma, keittiön industrial-tyyli tai esineistön niukkuus? Voi olla, että mielikuviini vaikuttavat muistot mieheni sinkkubokseista. Tumma sininen oli niissä vahvasti läsnä ja ehkä samanlainen niukkuus myös. Turhaa tavaraa ei roikkunut missään.

Jotenkin miellän myös tekstiilien vähyyden (ei mattoja, ei verhoja, ei juurikaan tyynyjä) miehiseksi. Meillä ei ainakaan olisi näin paljon sisustustyynyjä (niiden vaihtopäällisistä puhumattakaan), jos mieheni päättäisi tästä puolesta. Meneekö tämä sitten siihen samaan "ei mitään turhaa" kategoriaan?

Kaikki kuvat lainattu luvalla / All pictures borrowed by permission of: Fantastic Frank
...
If I would be asked to describe a single man's apartment in the city, this would be close to my description. Something in the style, color scheme and lack of textiles brings me the image of a stylish man living here. 

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköinen asunto! Vähäeleinen, muttei koruton, ja aika "unisex" kuitenkin :)

    VastaaPoista

BLOG DESIGN BY ADORATION