Kööpenhaminan sisustus(kauppa)vinkit

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kävimme viime viikonloppuna ystävien kanssa Kööpenhaminassa. Lähinnä keskityimme syömään ja nautiskelemaan kaupungista, mutta ehdimme me naiset hieman juosta kaupoillakin.

Viikonloppuna Kööpenhaminassa oli eräänlainen avointen ovien päivä monien sisustusmerkkien toimistoilla. Emme tienneet tästä etukäteen, vaan kävelimme katukyltin opastamana sisään Muuto-designmerkin pääkonttorille aivan Kööpenhaminan ydinkeskustassa. Siellä meidät toivotettiin tervetulleiksi tutkimaan tiloja ja showroomia. Tavallisesti paikka ei ole kaikelle yleisölle avoinna. Hyvä tuuri siis sisustuksen ystävillä tällä kertaa!

Muuton tuotteita toki löytyy sitten paljon esimerkiksi Illums Bolighus -sisustustavaratalosta aivan kivenheiton päässä merkin pääkonttorilta. Pääsette kurkistamaan Muutolle näiden seuraavien kuvien myötä! Olisi aika inspiroiva työpaikka ja -ympäristö.Hayn showroom on sen sijaan myös merkin kauppa. Kauniissa avarassa kerrostalohuoneistossa on kahdessa kerroksessa kaikkea ihanaa! Suosittelen käymään paikan päällä. Mukaan lähti lisäys Hayn Kaleidojen tarjotinkokoelmaan! Minimarketin (toinen kuva alla) puolella olisi ollut kaikkea ihanaa toimistoon, kotiin ja keittiöön aina paperilapuista saksiin ja maljakoihin ja ja ja...Pieni valikoima kaikkea kaunista ja värikästä löytyi läheltä Nyhavnin satamaa olevasta Superlove kaupasta. Olisin halunnut ostaa mukaani muutaman ison värikkään sisutuskirjaimen, mutta niissä tuo käsimatkatavaran koko tuli vastaan.
Jos pidät Tiger-kaupoista, ihastut varmasti myös Søstrene Grene -ketjuun. Myynnissä on kaikkea pientä sisustus-, keittiö- ja askartelutavaraa halpaan hintaan. Minulla mukaan tarttui esimerkiksi pari puuvartista tiskiharjaa ja kaulahuivi (tuulista säätä vastaan).Fisketorvet-kauppakeskuksessa tykästyin Bahne-sisustuskauppaan, jossa oli laaja valikoima eri merkkien sisustustuotteita saman katon alla. Suosittelen! Muun muassa tanskalaisen Oyoy:n tuotteita hipelöin kauan, mutta pelkkiin käsimatkatavaroihin ei montaa ostosta mahtunut.

...
Few shopping tips to Copenhagen, Denmark from my trip last weekend. This time only in Finnish.

2 kommenttia:

 1. Oi, Kööpenhaminaan olisi kiva päästä shoppailemaan sisustusjuttuja!

  Löysin blogisi. Jään seuraamaan :)
  http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Marru! Suosittelen ottamaan matkalaukun mukaan! :D Käsimatkatavarat eivät oikein riittäneet.

   Poista

BLOG DESIGN BY ADORATION